SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

WTA a analizat meciul Irinei Begu » Decizia oficială legată de acuzațiile aduse Carolinei Garcia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 08:40

WTA a analizat incidentul care s-ar fi petrecut în meciul Irina Begu - Caroline Garcia, disputat pe patru aprilie în turneul de la Charleston.

Forul a analizat meciul și a decis că franțuzoaica nu a jignit-o pe româncă, neexistând probe care să susțină acuzațiile.

"Cel mai înalt nivel de conduită pe teren este suprem pentru WTA şi nimic altceva nu se acceptă!

După ce am investigat în detaliu acest caz, nu am descoperit nicio probă care să susţină acuzaţiile aduse. Pentru WTA, cazul este închis", a spus Steve Simon, președintele WTA.

Presa din Portugalia a scris că în setul trei, la scorul de 6-6, franțuzoaica în vârstă de 22 de ani ar fi avut un comentariu jignitor la adresa româncei. Potrivit informațiilor, Garcia ar fi spus "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
merace
merace  •  07 Aprilie 2016, 00:46

Scor final: Irina Begu - Bethanie MatthekSands 6-4, 4-6, 6-2 si Irina e in turul 3 la Charleston. GSP e inca in turul de barfe portugheze :D hahaha

merace
merace  •  07 Aprilie 2016, 00:26

la ora asta, Irina o bate pe Mattek-Sands dar GSP e cu gandul la scandaluri...

merace
merace  •  07 Aprilie 2016, 00:17

presa, ca si politicienii, mint de rup, ca e greu sa fie pedepsiti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează