SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

WTA a analizat-o pe Simona Halep în anul 2016 » Previziuni fantastice pentru anul 2017: "Se așteaptă multe de la ea"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 19:17

Site-ul oficial al WTA a făcut o analiză a performanțelor Simonei Halep din anul 2016 și evidențiază faptul că jucătoarea noastră a început anul pe locul 2 și l-a terminat pe poziția a 4-a, cu 3 turnee câștigate, la Madrid, București și Montreal.

Accidentările din startul sezonului au fost scoase în evidență de WTA, care notează că Simona și-a intrat în mână abia în primăvară, când a jucat sferturile de finală la Indian Wells și Miami, dar a câștigat și turneul Premier Mandatory de la Madrid.

"M-am antrenat foarte multe zile cu Darren Cahill. Am vrut asta. I-am cerut asta când am făcut programul în ianuarie, că îl vreau lângă mine la Madrid", a spus atunci Halep, conform sursei citate.

Sezonul foarte bun al Simonei a continuat în vară, când a câștigat titlurile de la București și Montreal, dar a ajuns și în finala de dublu alături de Monica Niculescu.

"A fost foarte diferit pentru mine să joc la dublu pentru că nu sunt obișnuită", recunoștea Simona la vremea respectivă.

Site-ul WTA face și o previziune frumoasă: "Pentru cea mai tânără jucătoare din top 4, urmează multe în cariera ei. Se aşteaptă multe de la ea şi în 2017".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1650053691908998
Milos Ratulea  •  29 Decembrie 2016, 13:40

Speranta noastra in Simona este mare anul acesta. Sper sa nu bata pasul pe loc asa cum zice domnul de mai sus. Oricum, Simona a ajuns si este un nume mare in tenisul mondial feminin. Succes Simona !

ceaiuri
ceaiuri  •  28 Decembrie 2016, 19:41

una e sa vrei alta e sa poti...daca nu-si imbunateteste serviciul,jocul la fileu..constanta,sigur o sa bata pasul pe loc..parerea mea ca o sa mai pice 1-2 locuri la sf anului...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează