SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

WTA analizează traseul Simonei Halep de la Beijing! Anunț surpriză: o văd eliminată în "sferturi" » Traseu groaznic pentru locul 2 WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 15:15

Simona Halep va juca duminică după ora 11:30 în turneul de la Beijing, ultima competiție importantă înainte de Turneul Campioanelor. Românca e favorita numărul 1, însă site-ul WTA nu crede că Simona va trece de "sferturi".

"Cine va cîștiga la Beijing?" este titlul materialului de pe site-ul WTA, unde se atrage atenția asupra formei oscilante a Simonei Halep.

"Simonei nu i-a mers foarte bine în Asia, unde a pierdut surprinzător cu Allertova la Guangzhou și Konta la Wuhan.

Faptul că și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor ne face să credem că o poate lăsa mai moale la Beijing. Doar ea știe ce va face!

Halep va întîlni o jucătoare din calificări, iar apoi se poate înfrunta cu Alize Cornet, care a învins-o de două ori la rînd în acest an. În turul 3 ar urma să dea peste Vinci, una dintre cele 4 jucătoare care nu va juca în turul 1 la Beijing".

După Vinci site-ul WTA notează că Simona ar putea da peste Belinda Bencici, iar analiștii cred că elvețianca o va învinge pe româncă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
merace
merace  •  04 Octombrie 2015, 09:41

Probabil vor fi multe surprize si la Beijing, fiindca s-au adunat oboseala si accidentarile unui sezon.

catalynn
catalynn  •  04 Octombrie 2015, 02:32

"Faptul că și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor ne face să credem că o poate lăsa mai moale la Beijing. Doar ea știe ce va face!" .................. Ei bine acilea gresesc onrabilii, nu DOAR ea STIE ci si specialistii forumului: Eugen, Bosfor, etc. :-)

gizeh
gizeh  •  04 Octombrie 2015, 00:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close