SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID. Irina Begu vorbește despre victoria de senzație cu Ostapenko: "Iubesc să joc aici! E turneul meu preferat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 10:23

Irina Begu, locul 36 WTA, s-a impus clar în primul tur la Madrid, câștigând meciul cu Jelena Ostapenko, locul 5, scor 6-3, 6-3, după o oră și 25 de minute.

După victoria contra campioanei de la Roland Garros, Irina Begu a vorbit despre meci și despre ce urmează pentru ea la turneul spaniol.

"Mă simt extraordinar de bine. Sunt fericită că am făcut un meci foarte bun şi că am câştigat. Cred că am fost solidă pe tot parcursul meciului. Am servit foarte bine.

Pot spune că iubesc să joc la Madrid. E o plăcere pentru mine. E turneul meu preferat. Sper să am performanţe bune şi în acest an aici. Mă simt foarte bine. M-au ajutat meciurile de la Fed Cup şi cele de la Istanbul. Cu siguranţă va fi un meci foarte greu în runda următoare, indiferent de jucătoare. Mă aştept la un meci greu", a declarat Irina Begu la TV Digi Sport.

În runda următoare, Irina Begu va juca împotriva câștigătoarei meciului Maria Sharapova - Mihaela Buzărnescu, care se va disputa azi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Mai 2018, 21:07

De aia a batut-o pe Ostapenko, pt ca a vociferat ! Hai sa lasam aberatiile. E clar ca jucatoarelor romance le place zgura , Iar la Madrid oricum au sustinere de la public si de ce nu de la organizator. Nu e nimic gresit in asta .

1prezescu
1prezescu  •  06 Mai 2018, 15:06

Madridul este turneul tau preferat,deoarece aici nu te avertizeaza arbitrii pentru vociferari si tipete deranjante !!! Poti sa urlii linistita !! Spectatorii sint mai mult romanii nostri fluturand tricolorul si cu strigate:Irina, Irina, Irina !!! Nu ai parte de asa ceva nicaieri.....

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  06 Mai 2018, 12:03

A plecat cu autocarul de la Praga la Madrid?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează