SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID. Simona Halep și Irina Begu, eliminate de la Mutua Madrid Open după un meci electrizant! Una dintre adversare are 42 de ani!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 18:03

Simona Halep și Irina Begu au fost eliminate azi în runda inaugurală a turneului de dublu de la Madrid, scor 6-2, 3-6 (9-11).

Cele două românce au fost învinse de perechea formată din cehoaicele Nicole Melichar (24 de ani) și Kveta Peschke (42 de ani), la capătul unui meci decis de un super-tie-break dramatic.

Halep și Begu și-au adjudecat fără emoții primul set, scor 6-2, dar adversarele au revenit și s-au impus în setul secund, scor 6-3, trimițând disputa în super-tie-break.

Acolo, cehoaicele au condus cu 9-6, însă Halep și Begu au salvat incredibil trei mingi de meci. În cele din urmă, Melichar și Peschke s-au impus cu 11-9 și au avansat în turul următor.  

Kveta Peschke are 42 de ani și mai evoluează în circuit doar la dublu, unde se află pe locul 21 în lume! Are 29 de titluri cucerite la dublu în carieră, cehoaica ocupând chiar locul 1 în clasamentul de dublu, în 2011. 

Simona Halep / Irina Begu - Nicole Melichar / Kveta Peschke 6-2, 3-6, 9-11 (super-tie-break)

Tot azi, Irina Begu a fost eliminată în turul secund al turneului de simplu, fiind eliminată de Maria Sharapova (detalii, aici).

Simona Halep va evolua marți în turul secund, când urmează să o înfrunte pe jucătoarea belgiană Elise Mertens. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1prezescu
1prezescu  •  08 Mai 2018, 09:42

Echipa mai buna a castigat!!

gtn5
gtn5  •  07 Mai 2018, 20:44

intr-adevar ar face un cuplu redutabil dar din pacate nu exista adversare peste 50 de ani.

merace
merace  •  07 Mai 2018, 19:48

A fost strans meciul. Halep si Begu ar face un cuplu tare daca ar juca mai des la dublu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează