SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. Organizatorii au anunțat programul de miercuri de la Roma » Când se joacă meciul Simona Halep - Naomi Osaka

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 22:31

Organizatorii turneului Premier 5 de la Roma au anunțat în această seară programul zilei de miercuri, zi în care va evolua și Simona Halep.

Jucătoarea noastră, finalistă la ediția de anul trecut, va evolua în turul secund împotriva japonezei Naomi Osaka. Partida va fi prima pe arena "Nicola Pietrangeli" și va începe la ora 12:00. Duelul Halep - Osaka va fi în direct la TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

Va fi cea de-a treia confruntare din 2018 dintre Simona Halep și Naomi Osaka, scorul fiind egal 1-1. Halep s-a impus în meciul din optimi de la Australian Open, în timp ce Osaka a câștigat clar semifinala de la Indian Wells. Per total, Halep o conduce pe japoneză cu 3-1 în raportul meciurilor directe.

Tot miercuri, în jurul orei 15:00, Irina Begu se va duela cu nemțoaica Angelique Kerber. Partida va fi liveSCORE pe GSP.ro.

Rămâi pentru GSP.ro pentru a afla ultimele informații despre turneul Premier 5 de la Roma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1prezescu
1prezescu  •  16 Mai 2018, 10:59

In sport cineva castiga.azi eu maine tu !!Nu este o tragedie daca Halep pierde locul unu: odata tot se va intampla...si asa clasamentul este unul provizoriu si de conjunctura,nu aratand valoarea jucatoarelor. Conform rezultatelor din acest an,Halep deja este pe locul trei. 1. Wozniacki 2941 puncte, 2. Kvitová 2901 puncte 3. Halep 2701 puncte.Deci despre ce vorbim ??? Vedeti drumul spre Singapore ....clasamentul curent !!

sorindrag
sorindrag  •  16 Mai 2018, 08:59
Postat de stelistul1 pe 15 Mai 2018, 23:44

Care este urmatorul turneu, ca la asta stim deja de la cine ia bataie.

probabil ca dupa primul set pe simonica o va durea brusc intre cele 2 picioare , va tipa un pic la fiecare rateu, apoi va da cu racheta de pamant si se va uita furioasa la Cahill, asta de frica halepei se va baga adamc in scaun si-si va trage sapca pe ochi, urmeaza ca laudaracii de la gsp sa calculeze cum poate sa mai ramana sefa pe primul loc!

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Mai 2018, 08:09

Cui ii pasa?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează