SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA // S-a tras la sorți tabloul de la Roma » Traseu infernal pentru Simona Halep + Cu cine joacă celelalte românce

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 19:49

În această după-amiază s-a tras la sorți tabloul principal al turneului Premier de la Roma, care se va desfășura în perioada 14-20 mai. 

Simona Halep, finalistă la ediția de anul trecut, va fi favorită principală la Roma. Jucătoarea noastră va avea primul tur liber, urmând să se dueleze în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Viktoria Azarenka și Naomi Osaka. 

Pe aceeași parte de tablou cu Simona se mai află Caroline Garcia, cu care Halep s-ar putea duela în sferturile de finală. 

Liderul mondial se află pe aceeași parte de tablou și cu Garbine Muguruza, peste care ar putea da în semifinale, în timp ce Elina Svitolina și Caroline Wozniacki se află pe partea inferioară a tabloului.

Potențialul traseu al Simonei Halep

Tur 1: liber
Tur 2: Viktoria Azarenka / Naomi Osaka
Optimi: Madison Keys / Carla Suarez Navarro / Magdalena Rybarikova
Sferturi: Caroline Garcia / Sloane Stephens
Semifinale: Garbine Muguruza / Jelena Ostapenko
Finală: Elina Svitolina / Caroline Wozniacki

Mihaela Buzărnescu se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep și va juca în primul tur împotriva chinezoaicei Shuai Zhang.

Tot împotriva unei chinezoaice va juca și Irina Begu, aceasta urmând să o înfrunte pe Shuai Peng. Begu se află pe partea inferioară de tablou, la fel ca Sorana Cîrstea, care va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări.

tabloul masculin

  • Turneul de la Roma se va desfășura în perioada 14-20 mai și va fi în direct la TV Digi Sport. 

Citește și: CALCULE // Avansul lui Halep față de Wozniacki s-a spulberat » Ce trebuie să facă Simona pentru a rămâne lider + Cum pot ajunge la egalitate perfectă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
761123740750819
Teofil Vasian  •  13 Mai 2018, 21:22

Ce mai tura-vura, daca trece de primul meci, probabil Azarenka in crestere substantiala de forma amintindu-ne ca a stat mult timp pe locul I, Osaka ii de loc 50 pe zgura, se duce sus. Acuma nu-i mare paguba daca ajunge pe locul II la tragerea de la RG gandindu-ne ce culuar a avut Wozniacky la AO. Problema-i ca trebuie sa ajunga in forma la RG , deaceea ii trebuie cateva victorii. Meciul cu Ka Pliscova s-a desfasurat sub auspiciile influientei empatice oferite de fratele geaman, si daca ordinea meciurilor cu surorile gemene ar fi fost inversata rezultatul meciului ar fi fost greu de prevazut. Aici cheia ii Azarenka.

merace
merace  •  12 Mai 2018, 22:17
Postat de pe 11 Mai 2018, 23:58

e nr unu mondial la accidentari, crize de nervi si scuze. il detest pe Tiriac, pe Nastase la fel, asa cum nici halep nu imi place. dar daca e sa imi aduc aminte peste ani de zile de cineva, asa cum zice cristi oase, pai tot de primii doi imi voi aduce. aia jucau tenis. halep nici macar nu are un stil. sau are, accidentari, crize de nervi, scuze. hehe

Cand detesti vedete, inseamna ca ai mari frustrari personale... Vedetele sunt ca sa le admiri! :)

merace
merace  •  12 Mai 2018, 22:13

TOATE jucatoarele au traseu infernal la Roma, fiindca e un turneu mare unde joaca toate jucatoarele bune. Asta e si ideea, sa se lupte intre ele cele mai bune jucatoare din lume.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează