SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. Simona Halep, înainte de startul de la Roma: "Nu sunt la cel mai bun nivel, dar vreau un turneu de Mare Șlem!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 20:18

Liderul mondial Simona Halep se află deja la Roma, unde va juca în ultimul turneu dinaintea Roland Garros. Simona e conștientă că nu traversează cea mai bună formă, dar speră să găsească energia necesară pentru a evolua cât mai bine la Roma și Paris. 

"Normal că pentru mine Roland Garros e cel mai important turneu. Dau totul în fiecare săptămână. Aşa am făcut înainte de Melbourne, am fost şi am câştigat la Shenzhen ambele probe. Nu fac nimic special înaintea turneelor de Grand Slam.

Am doar grijă să fiu sănătoasă. Dacă nimic rău nu se întâmplă, tot timpul cred că sunt pregătită. Muncesc în fiecare zi, joc în fiecare zi. Obiectivul din acest sezon este un titlu de Grand Slam". 

Pot spune că nu am fost la cel mai înalt nivel, dar am jucat bine la Madrid. Nu iau lucrurile negative de la turnee. Am jucat în sferturile de finală de trei ori la rând, ceea ce e bine. Îmi place acel turneu, deci nu e nimic negativ", a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă. 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1603333626579973
Mircea Deca  •  14 Mai 2018, 13:56
Postat de Bogdan Ajutoru pe 13 Mai 2018, 22:36

din pacate vreema lui halep a trecut. varful a fost la melbourne. nu o sa castige niciodata un grand slem

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viomarmi22
viomarmi22  •  14 Mai 2018, 10:24

Nici eu nu cred că va câștiga vreun GS în carieră, poate nici măcar un turneu premier mandatory, pentru că fizic este la apogeu, chiar pot să spun că a luat-o la vale și nu mai aleargă după mingi ca în urmă cu 2 ani ! Tehnic mai poate evolua, dar nu este suficient să învingi jucătoare care joacă în forță, precum Osaka, Kvitova, Pliskova etc. !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Mai 2018, 04:58

Este bine ca Simona isi ia masuri de prevedere si ne anunta - ca de fiecare data - ca nu este in cea mai buna forma. Daca o baga si pe aia cu accidentarea la picior, totul era ok!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează