SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

WTA şi-a pierdut încrederea în Simona Halep! "Românca nu reuşeşte să se apropie de Serena Williams sau Maria Şarapova"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 00:52

Simona Halep şi Eugenie Bouchard, două dintre jucătoarele considerate de viitor pentru tenisul mondial, au avut rezultate oscilante în ultima vreme, lucru care i-a făcut pe cei de la WTA să-şi piardă încrederea în ele.Jurnaliştii americani de la Bleacher Report scriu că forul mondial nu se mai încrede în cele două sportive.

"Na Li s-a retras în urmă cu puţin  timp, Serena Williams a împlinit 33 de ani, iar Şarapova va face 28 în luna aprilie. Bouchard, Halep sau Kvitova cîştigă fani, însă niciuna nu reuşeşte să se apropie de Serena sau Şarapova. Conştienţi de pierderea vedetelor, cei de la WTA au hotărît să accelereze promovarea unora noi şi, pentru prima dată, tinerele talente sînt chemate la Turneul Campioanelor", scriu jurnaliştii americani.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
merace
merace  •  01 Octombrie 2014, 20:29

De cand isi pune WTA increderea in jucatoare? WTA doar organizeaza competitiile si trebuie sa fie absolut neutra. BleacherReport face analize de presa fiindca din asta traieste. Isi pune increderea sau pesimismul in ce decid niste sefi de presa. Asta nu ajuta cu ceva competitia sau jucatoarele, doar emite opinii care poate se dovedesc corecte in timp, dar daca nu se dovedesc corecte, tot uita toti de ele...

plischi
plischi  •  01 Octombrie 2014, 17:24

vine buburuza, stati cuminti!

hutul
hutul  •  01 Octombrie 2014, 10:36
Postat de hutul pe 01 Octombrie 2014, 10:34

Sa infiinteze noi vedete ? Bun, am cautat articolul alora de la Bleacher Report, l-am citit si zice ca fanii vor putea vota preferata lor dintre jucatoarele de sub 23 de ani - "the rising star" - asta e marea strategie. Jurnalism, deh.

Aici, pentru amatori: ://bleacherreport.com/articles/2214303-is-the-wta-facing-a-crisis-due-to-lack-of-young-superstars

Vezi toate comentariile (37)
Comentează