SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

WTA vrea să o amendeze pe Serena » Pierderi uriașe pentru americancă!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 09:39

Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras și de la Turneul Campioanelor, acuzînd o accidentare gravă. Decizia nu a fost primită prea bine de oficialii WTA.

Aceștia i-au pregătit o amendă record, în valoare de 150.000 de dolari. Suma este împărțită astfel: 125.000 de dolari absența de la ultimul turneu al anului și 25.000 de dolari pentru faptul că lipsește de la ceremonia de deschidere.

Suma e de fapt mult mai mare

Această sumă este de fapt mărunțiș, avînd în vedere că banii pe care jucătoarea din SUA i-a pierdut în urma absenței de la ultimele turnee sînt mult mai mulți.

Pentru că nu a participat la Openul Chinei, Serena a ratat șansa de a juca la 4 dintre cele 5 turnee WTA Premier obligatorii, așadar a pierdut bonusul de 450.000 de dolari.

Suma pierdută de Serena crește la 700.000 de dolari. La banii aceștia se adaugă cei 500.000 de dolari premiul în bani pentru finaliștii de la Turneul Campionilor.

Avînd în vedere parcursul pe care l-a avut, erau toate șansele ca liderul WTA să prindă ultimul act al competiției. Mai mult, dacă ar fi cîștigat turneul, fără să piardă vreun meci în grupă, premiul ar fi urcat la peste 2,3 milioane de dolari.

Per total, Serena pierde mai bine de 3 milioane de dolari din cauza absenței la ultimele turnee.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ottonelu
ottonelu  •  08 Octombrie 2015, 16:16

Cam dubioasă informația asta, chiar mincinoasa pe-alocuri, pentru că este în contradicție totală cu drepturile elementare ale omului. Dacă este accidentată (cu certificat medical legal), Serena Williams nu poate fi amendată pentru absența de la evenimente sportive. Nimeni nu poate obliga un om bolnav acut să presteze "muncă". Sunt legi, coduri ale muncii peste tot, contractele cu sponsori și asociații sportive nu pot fi făcute pentru "roboți", la care schimbi piesa defectă, ca după aia să fie 100% apt în trei secunde. Ceva nu se leagă aici. Ori Serena minte, ori se minte în presă și vrea doar un articol de senzație. Mai degrabă cred a doua variantă, cu balivernele presei. Presa muncește, nu gândește!

smdb
smdb  •  08 Octombrie 2015, 14:08
Postat de merace pe 08 Octombrie 2015, 13:13

Asa se intampla cand da accidentarea peste un nr.1 mondial - pierde bani prin neparticiparea la turnee mari, plateste si amenzi catre WTA (fiindca are obligatii prin locul ocupat) si o mai costa si tratamentele ca sa se refaca dupa accidentare. Viata de campioana e scumpa - aduce si mari castiguri, dar si mari cheltuieli. Dar sunt sigur ca Serena are de unde plati...

Wow, ce comentariu informativ... si plin de lucruri noi si interesante... da' te rog, mai zi-ne... (facepalm)

mihai231
mihai231  •  08 Octombrie 2015, 13:59
Postat de smdb pe 08 Octombrie 2015, 10:40

Bani, bani, bani... Atat stie romanul, bani si iara bani. Asta e scopul in viata, sa faci bani, cat mai multi bani, ce familie, ce sanatate ce alea alea, banu'-i important, sa moara dusmanii ca ei "n-are" valoarea noastra.

asa-i---ai dreptate....asta-i romanika......:))..banii..banii, bata-i vina...totul se rezuma la banii..la sanatae, nimika.....mai ales ca Serena este accidentata:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează