SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2014

Zi pe plus pentru români la Wimbledon » Tecău şi Niculescu merg mai departe la dublu, Olaru out

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 19:27

Perechea Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-a calificat în turul doi la Wimbledon, după ce a cîştigat în trei seturi, cu 7-6 (7-5), 6-4, 7-6 (7-4), în faţa finlandezilor Henri Kontinen şi Jarkko Nieminen.
Cuplul româno-olandez, cap de serie numărul 11, va întîlni în următoarea fază a competiţiei dublul spaniolo-austriac Feliciano Lopez/Jurgen Melzer.

De partea cealaltă, perechea feminină Monica Niculescu (România)/Klara Koukalova (Cehia) a trecut lejer în turul inaugural de la Wimbledon de Sandra Klemenschits (Austria) şi Raluca Olaru (România), cu 6-1, 6-4.

În turul doi, Monica Niculescu şi Koukalova vor întîlni învingătoarele partidei dintre Christina McHale/Ajila Tomljanovici (SUA/Croaţia) şi cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 16.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
circo
circo  •  25 Iunie 2014, 20:37

e zi de egal. si mergea a pierdut astazi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează