SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFER

Achiziţie de lux pentru Tricolorul LMV » Un mexican vine la Ploieşti

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 22:47

LMV Tricolorul Ploieşti a mai reuşit o achiziţie de marcă în această iarnă. După polonezul Tomasz Rutecki, integrat deja în lot, conducătorii echipei ploieştene au antamat, acum, un jucător mexican.

Daniel Vargas Osorio, component al naţionalei Mexicului, a evoluat, ultima oară, la gruparea Pumas UNAM din ţara natală după ce trecuse, înainte de această experienţă, în Europa, la formaţia finlandeză Raision Loimu.

Noul jucător al LMV-ului se va alătura echipei antrenate de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu după ce ploieştenii revin acasă din cantonamentul centralizat aflat în plină derulare la Cheile Grădiştei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează