SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPELE EUROPENE

Adversari italieni » Remat Zalău joacă cu Acqua Paradiso Monza

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 12:55

Forul european de volei (CEV) a anunţat, vineri, rezultatele tragerii la sorţi a meciurilor din faza Challenge Round din Cupa CEV la masculin, campioana României, Remat Zalău, urmînd să întîlnească formaţia italiană Acqua Paradiso Monza.

Campioana la masculin va juca prima manşă, cu italienii de la Acqua Paradiso Monza, pe teren propriu, iar returul în deplasare, partidele fiind programate în intervalul 27 ianuarie-10 februarie.

Cîştigătoarea dublei manşe se va califica în semifinalele Cupei CEV. Remat Zalău a evoluat în Liga Campionilor, încheind grupa B pe locul trei, fapt care i-a permis să continue în faza Challenge Round a Cupei CEV.

La feminin, Tomis Constanţa este într-o situaţie similară, urmînd a-şi cunoaşte adversara din faza Challenge Round, după jucarea meciurilor din sferturile de finală, după data de 10 februarie. (sursa: mediafax)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close