SPORTURI  »  VOLEI  »  ALBA BLAJ

Afară lei, acasă mielușei! Rezultat surprinzător în meciul celor de la Alba Blaj

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 20:35

 Neînvinsă în Liga Campionilor, campioana României, Volei Alba Blaj, a pierdut ambele meciuri din campionat cu CSM București.

Senzația Ligii Campionilor în acest sezon, acolo unde a bifat trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în grupa A, Volei Alba Blaj nu se descurcă deloc bine în întrecerea internă.

Echipa pregătită de Darko Zakoc a cedat duminică, pe teren propriu, 0-3, în fața rivalelor de la CSM București, și pornește acum cu șansa a doua la titlu. Mai ales după ce bucureștencele au câștigat și jocul tur, 3-1.

Ioana Baciu și vedeta "tigroaicelor", sârboaica Jovana Brakocevici, au fost imposibil de anihilat de ardelence. CSM a dominat de la un capăt la altul, nici un set nefiind foarte disputat. Oaspetele au câștigat la 22, 18 și 19 în doar 84 de minute și au acum patru puncte avans în fața Blajului după 13 etape.

Volei Alba Blaj este campioana ultimelor trei ediții, în timp ce CSM București nu a câștigat niciodată campionatul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează