SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Aproape de play-off » S.C.M. "U" Craiova e la un pas de a se califica în primele 12 echipe din Ligă

Laurențiu Lică încercând să strecoare mingea prin blocajul celor de la Ljubljana // FOTO cev.lu
Laurențiu Lică încercând să strecoare mingea prin blocajul celor de la Ljubljana // FOTO cev.lu

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2017 00:00

S.C.M. "U" Craiova a trecut miercuri seară, pe teren propriu, de Volley Ljubljana și e pe locul al doilea în grupa D, loc care o poate duce între cele mai bune 12 echipe din Ligă.

Campioana României a obținut, miercuri seară, o victorie importantă contra echipei Volley Ljubljana, pe care a învins-o cu 3-1 (19, -27, 21, 23) într-un meci din grupa D a Ligii Campionilor.

A fost al doilea succes al voleibaliștilor din Bănie, care i-a urcat pe poziția secundă în clasamentul grupei.

"Am jucat un meci extraordinar în fața unei echipe bune. A fost o atmosferă minunată și vreau să le mulțumesc spectatorilor. Jucătorii mei au evoluat cu multă determinare și cu o atitudine corectă", a spus antrenorul Dănuț Pașcu.  

Importanța acestei victorii a fost evidențiată și de cei care au fost în teren. "Am muncit mult să ajungem la acest rezultat. Suntem foarte motivați să ne calificăm mai departe, lucru care s-a văzut pe teren. Am avut unele probleme în setul al treilea, dar am reușit să revenim, dovedind că suntem puternici și din punct de vedere mental", a completat căpitanul Laurențiu Lică.

Meciul decisiv, pentru pătrunderea în play-off 12, acolo unde merg primele două echipe din fiecare grupă, va avea loc pe 1 martie, în deplasare cu PGE Skra Belchatow. Românii au trecut de polonezi cu 3-1 în meciul de pe teren propriu.

"E un succes mare pentru noi, sunt bucuros că suntem pe poziția a doua în ierarhia grupei, unde sperăm să rămânem și după ultimul meci"
Cristian Bartha

Clasament

1. Azimut Modena 5 5 0 14
2. "U" Craiova 5 2 3 7
3. PGE Skra Belchatow 5 2 3 6
4. Volley Ljubljana 5 1 4 3

Ultima etapă, 1 martie: Craiova-Belchatow, Modena-Ljubljana

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aius
aius  •  18 Februarie 2017, 13:40

Felicitari, oltenii mei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează