SPORTURI  »  VOLEI  »  CHALLENGE CUP

CSM Bucureşti, la un pas de câştigarea Challenge Cup » Tigroaicele au câştigat manşa tur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 19:56

CSM Bucureşti a învins formaţia turcă Trabzon cu scorul de 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15), în manşa tur a finalei Challenge Cup la volei feminin.

Meciul re tur va aveal loc duminică în Turcia, cu trofeul "pe masă".

Dacă echipa bucureşteană va reuşi să se impună, ar fi prima performanţă de acest fel pentru o echipă românească de volei feminin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
id45
id45  •  30 Martie 2016, 21:20

Pe cine pacalim noi ... este o vorba din batrani ... daca ai carte ai parte .. in noua epoca a Romaniei , daca ai bani ... nu conteaza cum si de unde ... castigi cupe , campionate , titluri etc ... ca asa-i in tenis ... ar fi zis candva regretatul Toma Caragiu ... dar cine e ala , ar fi zis acum un specialist in face . Unde am ajuns ! - am avut candva o echipa de fotbal care prin ambitie ... repet , prin ambitie si incapatanare a castigat o Cupa . Toata lumea sare acum pe ea , ce performanta a reusit ... a adus jucatori fortat la echipa etc - tovarasei astia cu bani nemunciti procedeaza la fel acum si cu ce ne incalzeste pe noi cei care trudim sa facem o echipa , cand ai salta DNA-ul si trimite acolo unde trebuie ... vorba aia - Ei cu trofee , cupe , bani si restul ... curat murdar monsier , dar intr-o tara care nu-si respecta oamenii , totul e posibil !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează