SPORTURI  »  VOLEI  »  BARAJ

Cu Ungaria pentru Euro! Naționala feminină joacă meciul de baraj pentru Euro 2017 contra maghiarelor

Nneka Onyejekwe și celelalte
Nneka Onyejekwe și celelalte "tricolore" încearcă să ajungă iar la Europene

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Naționala feminină a României va juca barajul pentru calificarea la Euro 2017 contra maghiarelor.

Reprezentativa feminină a României a ocupat locul 2 în grupa E de calificare la Euro 2017 și va trebui să joace un meci de baraj pentru a ajunge la turneul final.

Echipa pregătită de italianul Davide Delmati a câștigat în turneul care a avut loc la Piatra Neamț două partide: 3-0 cu Elveția, 3-0 cu Muntenegru, dar a pierdut cu același scor în fața Bulgariei, formație care a obținut calificarea directă la Europene.

România va întâlni în jocul de baraj naționala Ungariei, care a ocupat locul 2 în grupa C, una câștigată de Polonia. Prima manșă va avea loc în România, pe 1 octombrie, returul pe 9 octombrie, în țara vecină.

România a fost prezentă și la ediția trecută a Europenelor, dar a ocupat doar locul 15, penultimul. Turneul final din 2017 se dispută în Georgia și Azerbaidjan.

Băieții au ratat barajul

Naționala masculină a ratat în schimb barajul pentru Euro după ce a fost învinsă ieri cu 3-1 de Macedonia. "Tricolorii" aveau nevoie de victorie pentru a prinde locul 2, în spatele Cehiei (calificată direct).

România a terminat turneul de calificare cu doar două victorii și patru înfrîngeri, pe ultimul loc. La baraj a ajuns Estonia, care a învins aseară Cehia, 3-0!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lecram55
lecram55  •  09 Octombrie 2016, 21:32

Una din cele mai slabe echipe ale României !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează