SPORTURI  »  VOLEI  »  DECIZIE

Decizie incredibilă » O campioană a României n-a mai putut continua în Liga Campionilor și s-a retras: "Nu avem cu cine să jucăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 18:57

Campioana României la volei masculin, Tomis Constanța, are mari probleme financiare, acest lucru determinîndu-i pe conducătorii clubului să retragă echipa din Liga Campionilor.

Voleibaliștii constănțeni aveau de primit 1,8 milioane de lei din partea Consiliului Local, însă ședința în care trebuia să se hotărască acest lucru a fost amînată. Tomis va continua în Divizia A1 și va miza pe juniori.

"Am reușit să le dăm jucătorilor un salariu pe luna ianuarie, în luna mai. Iar de atunci tot sperăm și așteptăm promisiunile. Ne retragem din Liga Campionilor. În momentul de față nu avem posibilitatea să efectuăm transferurile internaționale, neefectuînd transferurile internaționale, nu avem cu cine să jucăm", a declarat Serhan Cadîr, directorul executiv al campioanei, pentru Digi 24.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1448980778755621
Dribling Timisoara  •  07 Octombrie 2015, 23:21

E dureros ca se ajunge la retragerea din Liga Campionilor pentru a se reveni la normalitate. Din pacate, lipsa de viziune a conducatorilor cluburilor sportive sau , ma rog, a managerilor, cum le place sa-si spuna , împreună cu ambiguitatea legilor, ne-a adus in aceste situatii jenante. Exista insa si un aspect pozitiv : ne vom apuca de ceea ce trebuia sa facem de mult, ne vom creste, forma si promova proprii copii. E adevărat, ca sa ajungem din nou in Liga Campionilor sau ce am fost candva in volei, vor trece 10 poate si mai multi ani, deoarece in toti acesti ani am reușit sa distrugem tot, scolile de antrenori, metodica antrenamentului, salile si in final identitatea cluburilor. Tragedia consta in faptul aproape toate jocurile sunt in situatia asta. Inclusiv fotbalul. Daca societatea nu, sa speram ca macar sportul va fi ocolit de regula Brucan a celor 20 de ani.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Octombrie 2015, 21:57

hotii din primarii.de ce sa avem echipe de traditie in romania ?

anne1970_ar
anne1970_ar  •  07 Octombrie 2015, 21:31

Mare rusine. Bine ca sunt bani la primarii pentru pseudosportivii numiti "fotbalisti". Ne mai miram de ce nu ne vrea Occidentul. Pute de incultura la noi si asta place "boborului"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează