SPORTURI  »  VOLEI  »  CHALLENGE CUP

Infrastructura ne-a făcut de râs! Cum a fost umilită România în finala Challenge Cup: "Adversarii ne întrebau unde merg după încălzire"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 12:16

Bogdan Vasiliu, președintele CSM București, a povestit o întâmplare neplăcută de la prima manșă a finalei Cupei Challenge la volei feminin, când turcii de la Trabzon s-au deplasat la București pentru meciul cu CSM.

Cum Bucureștiul nu avea în acel moment disponibilă decât o sală de la subsolul unui mall unde încăpeau doar 600 de spectatori, CSM și Trabzon au jucat acolo prima manșă. În cele din urmă CSM București a câștigat Challenge Cup.

"Sportul românesc este deja în prăpastie. De 25 de ani nu se face nimic. Noi jucăm în sala de 600 de locuri finală de cupă europeană de volei. Adversarii ne întrebau unde merg după încălzire, credeau că e doar sala de încălzire", a declarat Bogdan Vasiliu la radiosport1.ro.

"Am discutat cu MTS despre o eventuală premiere din partea lor pentru câștigarea Champions League la handbal feminin. Încă nu avem un răspuns. Prima fetelor a fost de 10.000 de euro oferiți de noi, prin contract. La CSM nu va fi vreodată fotbal. Nu vrem să câștigăm 274 de titluri interne și să nu reușim ceva în Europa"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  31 Mai 2016, 13:30

Cum ude să se ducă ... păi trebuiau să le trimită la cumpărături în mall, fiind femei, turcoaicele sigur muşcau momeala. Şi atunci cesemistele cîştigau mai liniştit, prin neprezentare ... :D :D :D :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează