SPORTURI  »  VOLEI  »  

Naționala feminină de volei sub 17 ani s-a calificat la Europene

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 21:01

Naționala feminină de volei Under 17 a României s-a calificat duminică seara la Campionatul European care se va desfășura în acest an, în Bulgaria (13-21 aprilie).

Generația de fete născute în 2002 sau mai mici se află la a doua calificare consecutivă la turneele finale, anul trecut ele ocupând locul 7 la Europeanul sub 16 ani.

Anul acesta, în turneul de calificare disputat la Ploiești, "tricolorele" pregătite de Marius Macarie și Adrian Mihăilă au învins în ordine cu 3-0 Elevția, tot cu 3-0 Suedia și cu 3-1 Belgia.

Lotul cu care s-a reușit această calificare este următorul: Denisa Ionescu, Ilinca Macarie, Karina Murariu, Andreea Murar, Francesca Alupei, Cosmina Marinescu, Florina Murariu, Georgiana Popa, Alexia Căruțașu, Alexandra Spînoche, Mara Dumitrescu, Adriana Alexandru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  08 Ianuarie 2018, 09:40

Felicitari!Sa aveti bafta!

fangigi
fangigi  •  07 Ianuarie 2018, 22:32

Bravo copii!

mplttev
mplttev  •  07 Ianuarie 2018, 21:40

Bravo fetelor. Mă bucur că avem viitor în sportul acesta atât de frumos. Cel puțin la feminin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează