SPORTURI  »  VOLEI  »  ROMÂNIA U16

Naționala under 16 a ratat dramatic calificarea în semifinalele turneului final

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 17:54

Naționala de volei feminin a României a pierdut cu 2-3 meciul decisiv cu Rusia, după ce a fost învinsă cu același scor și în fața Belarusului.

Reprezentativa sub 16 ani a României a fost aproape de o mare performanță, la Samokovo (Bulgaria). La turneul final al acestei categorii de vârsă, "tricolorele" au jucat meciul decisiv contra Rusiei, învingătoarele urmând să joace în semifinale.

Echipa pregătită de Marius Macarie pornea din postura de outsideră, dar a câștigat primul set la 22. Rusoaicele și-au revenit însă, și au preluat conducerea la seturi după o perioadă de joc extraordinară: 25-15, 25-8.

Româncele nu au cedat însă și au trimis partida în decisiv după 15-14! În setul 5, Rusia s-a impus cu 15-10 și România va juca doar pentru locurile 5-8 la Europeanul de speranțe.

România a avut două șanse de a ajunge în semifinale, dar marți pierduse în fața Belarusului, 2-3, după ce a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi!

Generația actuală e însă una de mare perspectivă pentru "tricolore". România a învins pe drum Croația 3-0, Ucraina 3-1, Belgia 3-1, Cehia 3-2, Turcia 3-1 și a cedat în fața Greciei, 1-3, Belarusului 2-3 și Rusiei 2-3.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează