SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Omul care a dus Blajul în finala Ligii Campionilor: "Am jucat cu inima"

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 23:06

Darko Zakoci, omul care a dus Blajul în finala Ligii Campionilor, a stat un minut de vorbă cu presa la finalul jocului cu Galatasaray, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22, de la Polivalentă. Nu a așteptat nicio întrebare, a vorbit liber și a mulțumit tuturor pentru sprijin.

  • Finala mare a Ligii Campionilor se joacă mâine, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

"Sunt foarte bucuros, e un succes foarte mare. Mulțumesc în primul rând fetelor pentru jocul de azi, au luptat din primul moment, nu s-au oprit nicio clipă.

Le-am spus și înainte de meci, dacă noi jucăm cu inima, dacă băgăm inima în teren, avem șanse.

Am scris istorie, nu doar Blajul, voleiul românesc are această finală. VakifBank este mare favorită, dar și noi avem calitate, șansa noastră. Nu înseamnă că ne oprim aici, duminică vrem să opunem cea mai puternică rezistență pe care o putem da", a încheiat sârbul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează