SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

S-au stabilit meciurile din Final 6! Învingătoarele vin la București

FOTO: Giovanni Guidetti, antrenorul celor de la Vakifbank Istanbul
FOTO: Giovanni Guidetti, antrenorul celor de la Vakifbank Istanbul

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 16:38

Tragerea la sorți a meciurilor din Playoff 6 a fost cu noroc pentru campioana Europei, Vakifbank Istanbul. Galatasaray-Novara e meciul cel mai echilibrat.

  • Final Four-ul Ligii Campionilor la volei feminin se joacă pe 5 și 6 mai, la București, în Sala Polivalentă.

Vakifbank Istanbul, cea mai bogată și mai puternică echipă din lume, la fete, a avut noroc la tragerea la sorți din Playoff 6, care a avut loc vineri, la Luxemburg. Campioana Europei a nimerit peste cel mai facil adversar, la prima vedere, campioana Elveției, Volero Zurich. Visul elvețiencelor de a ajunge în Final Four-ul de la București, în 5-6 mai, se oprește practic aici.

Cel mai echilibrat meci din această fază a competiției va fi cel dintre Galatasaray și Igor Gorgonzola Novara. Turcoaicele au reușit calificarea de pe ultima poziție, dar au lotul și valoarea să treacă de italience. În schimb, Dinamo Kazan are prima șansă la calificare în disputa cu Imoco Volley Conegliano, o altă formație din Italia.
Cele trei echipe calificate în urma dublelor manșe se vor adăuga gazdei Volei Alba Blaj, la București, în Final Four-ul Ligii Campionilor, din 5-6 mai. 

Programul Final6

Volero Zurich-Vakifbank Istanbul
Imoco Conegliano-Dinamo Kazan
Galatasaray Istanbul-Igor Gorgonzola Novara
* meciurile tur au loc pe 20 martie, returul pe 5 aprilie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează