SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Victorie senzațională pentru Alba Blaj în Polonia! Campioana României a trecut cu 3-0 de Developres SkyRes

Foto: cev.lu
Foto: cev.lu

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 22:16

Campioana României a trecut cu 3-0 de Developres SkyRes Rzeszow și are două victorii în grupa A după primele două etape.

Succes incredibil pentru Volei Alba Blaj în etapa a doua a Ligii Campionilor la volei feminin. Echipa pregătită de sârbul Darko Zakoc a trecut cu 3-0 în deplasare de puternica formație poloneză Developres SkyRes Rzeszow, după ce în prima etapă, realizase o altă surpriză, trecând tot cu 3-1 de campioana Elveției, Volero Zurich, la Sibiu.

În Polonia, ardelencele au avut emoții doar în setul al doilea. L-au câștigat pe primul la 19, iar apoi au avut 24-20 în cel de-al doilea. Rzeszow a egalat la 24, apoi la 25, soarta setului fiind tranșată de românce în prelungiri, 27-25!

În setul trei Alba Blaj a defilat spre o victorie de puțini sperată, punând capăt meciului la 25-17, după 80 de minute de la începutul partidei.

Cubaneză Ana Abel Clager a fost, de departe, MVP-ul partidei, reușind de una singură 29 de puncte! Evoluții foarte bune și pentru internaționalele române Adina Salaoru și Nneka Oniejekwe.

Campioană României va juca umătorul meci pe 24 ianuarie, în Franța, contra formației ASPTT Mulhouse. Mullhuse a pierdut primul joc în Polonia, 1-3, iar în etapa a doua urma să joace aseară, la Zurich, cu Volero.

Prima clasată în fiecare din cele 4 grupe ale Ligii Campionilor, plus două echipe cu cea mai bun linie de clasament, de pe poziția a doua, se vor califica în Play-off-ul 6 al Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  12 Ianuarie 2018, 00:10

Internaţionala română Nneka Oniejekwe; asta e sigur moaţă din Apuseni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează