FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

GALERIE FOTO Cu doar două zile înaintea meciului cu CSU Craiova, terenul lui FC Botoșani arată HORROR! Reacția celor două cluburi

FOTO: Ionuț Tabultoc +5   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 10:55

Antrenorul celor de la CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, a declarat într-o intervenție la  TV Digi Sport că este îngrijorat de starea terenului de la Botoșani, acoperit cu zăpadă, după ce în Nordul Moldovei ninge de trei zile.

Joi dimineața, angajații Primăriei Botoșani au început deszăpezirea stadionului, acoperit cu un strat de peste 30 de centimetri de zăpadă. Aceștia au folosit șase autofreze, în timp ce alți muncitori au avut grijă ca nici în tribună să nu fie zapadă.

Oficialii lui FC Botoșani spun că instalația de încălzire a gazonului este pornită și ține gazonul la o temperatură de 6 grade Celsius, însa în nopțile următoare se anuntă la Botoșani temperaturi și de -10 grade Celsius.

Leo Grozavu, antrenorul moldovenilor, și-a cerut scuze celor de la Craiova pentru că nu le poate pune la dispoziție un gazon ca în mijlocul verii.

"Terenul acesta este în perioada asta. Nu noi am programat jocurile în luna februarie. Ne cerem scuze celor de la Craiova că nu le putem pune la dispoziție un gazon ca în mijlocul verii. Iarna nu-i ca vara. Asta este, se va juca pe zăpadă, pe noroi, pe orice suprafață s-ar juca nu avem ce face. Nu cred că la noi ar trebui să se plângă de starea terenului. Sunt alte locuri unde trebuie să se plângă de faptul că s-au programat jocuri în februarie. Noi vom încerca să punem cel mai bun teren la dispoziție. Eu cred că Botoșaniul a demonstrat că are nevoie tot de un teren bun ca să joace fotbal. Și noi încercăm să construim"  antrenorul celor de la FC Botoșani, Leo Grozavu

FC Botoșani - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
blumer
blumer  •  10 Februarie 2017, 10:40
Postat de Alexandru Cosmin pe 09 Februarie 2017, 23:22

Nu jucam la Severin pentru ca echipa asta e a Craiovei nu a Severinului .

Clar :).

10211386364876929
Alexandru Cosmin  •  09 Februarie 2017, 23:22
Postat de blumer pe 09 Februarie 2017, 14:01

Pai si de ce nu jucati la Severin, prietene? Ca sa fie in regula si sa nu mai aveti nevoie de scuze. In ceea ce priveste la noi, stai linistiti, nu vor fi probleme. Cum n`au fost nici duminica trecuta, cu Chiajna.

Nu jucam la Severin pentru ca echipa asta e a Craiovei nu a Severinului .

antalmihai
antalmihai  •  09 Februarie 2017, 20:19

si faptul ca nu exista niste conditii puse,clare,dar la saracia noastra... doar 18 echipe echipe de play-out ar exista!si ar fi normal fara implicarea statului sau a reprezentantilor localitatilor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează