FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fraţi în dizgraţie! » Reghecampf este nemulţumit de Florin şi Mihai

Fraţii Costea nu au reuşit să îl impresioneze pe Reghe la antrenamente
Fraţii Costea nu au reuşit să îl impresioneze pe Reghe la antrenamente

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 12:44

Reghecampf e nemulţumit de felul în care se pregătesc Florin şi Mihai Costea. Drept urmare, ei au fost doar rezerve în primul amical din Austria.

Steaua e de şase zile în cantonament în Austria, iar Laurenţiu Reghecampf a tras deja primele concluzii ale stagiului. În discuţiile cu colaboratorii săi, Reghe le-a dezvăluit acestora că nu e deloc mulţumit de randamentul lui Mihai şi Florin la antrenamente.

Acest lucru s-a văzut înainte de primul amical, cel de miercuri, cu georgienii de la Torpedo Kutaisi. Deşi nu-i avea la dispoziţie pe cei şapte fotbalişti convocaţi la echipa naţională, Reghe tot n-a mizat din primul minut pe nici unul dintre fraţii Costea!

Tehnicianul stelist a preferat să-l trimită pe teren pe puştiul Ionuţ Năstăsie şi să-l folosească pe Pîrvulescu aripă stîngă, deşi, de cînd a venit la Steaua în iarnă, acesta a jucat doar fundaş stînga. Mihai şi Florin au intrat pe teren abia la pauză, iar randamentul celor doi l-a nemulţumit total pe Reghe. Florin a ratat o ocazie clară, de singur cu portarul, în timp ce "Nilă" a fost absent din joc.

În plus, antrenorul stelist e nemulţumit şi de modul cum cei doi se prezintă la antrenamentele echipei. Florin are mari dificultăţi în a executa pînă la final exerciţiile fizice cerute de neamţul Neubert. Nici fratele său nu excelează la acest capitol, fiind de multe ori surprins de antrenor că nu execută corect ceea ce i se cere.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Gigi: " Mihai Costea? E terminat"
Gigi Becali l-a luat din nou în colimator pe Mihai Costea, fotbalist pe care l-a achiziţionat acum un an de la U Craiova, în schimbul a 1,4 milioane de euro. "Ce aşteptări am de la el? Nici o aşteptare, nimic. Mihai Costea e terminat, nu se mai face bine. E supt de tot, e sleit, repet, e terminat pentru fotbal", a declarat Becali după amicalul Steaua - Torpedo Kutaisi 1-1.

Reality-show cu Reghe şi Anamaria
Antrenorul Stelei va fi personaj principal într-un serial reality-show pe care Antena 1 îl va difuza începînd din 12 iulie. Reghecampf, împreună cu soţia sa, Anamaria, dar şi cu fiul lor în vîrstă de 3 ani, au acceptat să fie filmaţi aproape non-stop în vacanţa pe care au petrecut-o în Statele Unite ale Americii în urmă cu o lună. Reality-show-ul se numeşte "Prodanca şi Reghe: Aventura americană" şi conţine imagini inedite din SUA.

Pleşan, atac la Gigi Becali!
Fostul mijlocaş al Stelei spune că a găsit în Rusia, el evoluînd la echipa locală Volga Nijni, din prima ligă, o atitudine diametral opusă din partea celor care finanţează clubul faţă de a celor din Liga 1. "Aici, patronii nu ies niciodată în faţă ca să critice şi să calce în picioare un fotbalist, aşa cum se întîmplă pe la multe echipe din România. Aici eşti liniştit, relaxat, nu ai această presiune. Practic, nici nu-i cunoşti pe patroni. Eu l-am văzut pe al nostru prima dată după 6 luni de cînd am ajuns aici, atunci cînd a venit să ne felicite pentru o victorie", a spus Pleşan (29 de ani) la emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

Citeşte şi: Steaua revine la vechea "dragoste". Se bate cu Vasluiul pentru un atacant dorit şi în 2007!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
biancorossi
biancorossi  •  22 Iunie 2012, 19:35

pe buna dreptate. sunt prastie.

dreamer123
dreamer123  •  22 Iunie 2012, 16:20

fratii papanasi

antalmihai
antalmihai  •  22 Iunie 2012, 15:13

FOARTE BINEEEEEEEEEEE ! FORZA STIINTA , BRAVO MITITELU , DISTRUGE-I !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close