FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu-l mai vor pe Strătilă » Dinamo vrea să îl trimită înapoi la Astra pe mijlocaşul adus să îl înlocuiască pe Torje

Sorin Strătilă s-a remarcat mai degrabă în lumea mondenă decît pe terenul de fotbal
Sorin Strătilă s-a remarcat mai degrabă în lumea mondenă decît pe terenul de fotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 18:45

Dinamo trebuia să achite Astrei 250.000 de euro pentru restul de 50% din drepturile federative ale mijlocaşului, însă "cîinii" nu vor să activeze opţiunea.

În ianuarie, Sorin Strătilă a semnat cu Dinamo un contract pe patru sezoane, roş-albii achitînd la acea vreme 250.000 de euro pentru 50% din drepturile sale federative. O clauză din contractul semnat cu Astra spunea că roş-albii pot achita încă pe atît pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să devină definitiv al "cîinilor", numai că gruparea din Ştefan cel Mare nici nu s-a gîndit la o asemenea opţiune în vară.

Adus ca posibil înlocuitor al lui Gabriel Torje, Strătilă nu a reuşit să impresioneze în returul sezonului trecut, însă cel mai important argument ce a cîntărit în dezactivarea acelei clauze a fost accidentarea suferită în această vară la genunchi. Sorin s-a operat, iar acum este în program de recuperare, jucînd cîteva partide pentru echipa a doua.

Scandalul în care a fost implicat de fosta sa iubită, dansatoarea Alicia Bonita, care a făcut publice discuţiile deocheate dintre ei, îl va afecta şi mai tare pe Sorin Strătilă, acesta urmînd să fie amendat pentru pătarea imaginii clubului.

Astra ameninţă!
Oficialii Astrei Ploieşti au o altă versiune. Ei susţin că Dinamo ar fi trebuit să achite cei 250.000 de euro în vară, obligaţi fiind, şi că nu ar fi existat o opţiune de plată. Prahovenii au transmis chiar că roş-albii pot fi neprogramaţi dacă nu plătesc cea de-a doua tranşă. Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a explicat: "Clubul a plătit la transferul către Astra 250.000 de euro, plus TVA, iar în vară, dacă doream să primim şi diferenţa de 50% din drepturile federative, trebuia să achităm tot atît, însă nu ne-am exprimat opţiunea".

11 meciuri a jucat Strătilă pentru Dinamo, bifînd o pasă decisivă, însă fără a reuşi vreun gol

Citeşte şi: Facebook-ul dăunează grav fotbaliştilor Dansatoarea care i-a înnebunit pe Filip şi Roman: "Strătilă e afemeiat şi îi place alcoolul!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
valentino_84
valentino_84  •  12 Septembrie 2012, 23:32

Daca mai pleaca si Grigore,Pulhac si Rus as fi cel mai fericit!!!!

redsef2005
redsef2005  •  12 Septembrie 2012, 23:17

Cum, marele Strătilă, pe care genialul selecţioner Piţurcă l-a luat la Naţională şi cu el şi cu alţii de acelaşi calibru a surclasat redutabila selecţionată San Marino, cu scorul-fluviu de 1 - 0, nu a confirmat!?? Nu se poate, la ce "ochi de şarpe" are Piţi să se înşele în halul ăsta cu un jucător de la Astra, ce, s-a mai întâmplat aşa ceva!??

reddogsv
reddogsv  •  12 Septembrie 2012, 15:56
Postat de alpineunulrestulsuntcopii pe 12 Septembrie 2012, 13:36

stai asa sa il caut pe stratila asta pe gugl sa vad cine e...

;)))) Ai fost haios!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează