FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Liga 1 revine în forţă » Superadversar pentru Dinamo, deplasare cu emoţii a Stelei

Vitezistul Sougou le-a dat mereu bătăi de cap dinamoviștilor
Vitezistul Sougou le-a dat mereu bătăi de cap dinamoviștilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 septembrie 2012 12:05

Gata cu pauza! Liga 1 revine în forţă cu etapa a 8-a după aproape două săptămîni de aşteptare cauzată de meciurile ”naţionalei” din Estonia şi cu Andorra, în eliminatoriile CM 2014, şi are programate în acest week-end cîteva dueluri dintre cele mai interesante.

DINAMO- CFR (vineri, 21:30, DigiSport 1)
Pe ”Naţional Arena” se dispută cel mai tare meci al rundei, în care ambele formaţii caută să ia o gură de oxigen după o perioadă în care rezultatele lor au dezamăgit. Element important, Dinamo n-a mai învins pe teren propriu CFR-ul din 2009, 1-0, gol Marius Niculae. În plus, campioana vrea revanşa după eşecul în faţa ”cîinilor” în Supercupa de acum două luni.

RAPID-BISTRIŢA (sîmbătă, 21:30, DigiSport 1)
Giuleştenii caută să spele ruşinea din etapa precedentă, 0-2 ”afară” cu Pandurii”, cînd au lăsat o imagine deplorabilă, pe seama Bistriţei, care a obţinut primul succes stagional tot trecuta rundă. E de urmărit reacţia fanilor rapidişti după ce conducerea a renunţat să mai ieftinească biletele.

PETROLUL-PANDURII (duminică, 19:00, DigiSPORT 1)
Cu doar două puncte pierdute, la Vaslui (0-0), liderul dă de un alt adversar complicat după cel din anterioara rundă, Rapid (2-0). Va rezista Pandurii şi la Ploieşti? Petrolul nu a pierdut deloc acasă în actualul sezon (două victorii, o remiză), iar ultimul rezultat a fost cît se poate de bun, 2-2 pe terenul campioanei CFR. ”Găzarii” n-au mai învins totuşi de 4 meciuri, 2-1 cu Oţelul pe 4 august.

CSMS IAŞI- STEAUA (duminică, 21:30, DigiSport 1)
Deplasare aparent uşoară pentru roş-albaştri pe terenul ”lanternei roşii”, cu doar două puncte în cont. Steaua va trebui să aibă mare grijă însă! Tănase şi Chipciu, doi dintre titularii obişnuiţi şi favoriţi ai lui Becali, sînt la limita suspendării, iar un nou avertisment i-ar face să rateze derbyul cu Rapid din 24 septembrie.

VASLUI-CS SEVERIN (luni, 21:30, DigiSport 1)
Moldovenii n-au cîştigat în ultimele două partide, motiv pentru Şumudică să spună că ”dacă nu învingem Severinul înseamnă că nu merităm să ne batem pentru titlu”. Portarul Dani Coman completează: ”Nu trebuie să mai facem paşi greşiţi”.

Celelalte întîlniri programate în etapa a 8-a:
Ceahlăul - FC Braşov (vineri, 19:00, DigiSport)
Oţelul - Viitorul (sîmbătă, 19:00, DigiSport)
Gaz Metan - Chiajna (sîmbătă, 19:00, DolceSport)
U Cluj - Astra (luni, 17:00, DolceSport)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bluered_sky
bluered_sky  •  13 Septembrie 2012, 15:33
Postat de terminatorul3 pe 13 Septembrie 2012, 13:33

Hai căinii , bateți blatistii din Gruia !!!

haai cu egalu'!!! :))))))))))

drunk_driver
drunk_driver  •  13 Septembrie 2012, 14:25

Superadversar ??? ...plateste cele trei puncte cu superforinti ???....cainii vor sta din nou capra !!??!!?? :)))

bucuresteanul_alex
bucuresteanul_alex  •  13 Septembrie 2012, 14:08

UE la tarani UE la tarani UE la tarani UE la tarani UE la tarani *ue CFR *ue Petrolu *ue Vaslui

Vezi toate comentariile (8)
Comentează