FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIE

Regulile lui Piţurcă » Ce prag a stabilit selecţionerul: "Dacă nu alergi măcar atît, n-ai ce căuta la naţională"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 10:20

Victor Piţurcă este un selecţioner cu principii clare atunci cînd vine vorba alegerea jucătorilor penru lotul naţionalei. Selecţionerul a explicat ce atitudine aşteaptă de la fotbaliştii convocaţi şi cum poate Adrian Mutu să revină la o formă foarte bună

"Am discutat cu Mutu, mi-a spus că se simte bine din punct de vede fizic. Dacă evoluează 60-70 de minute în următorul meci, apoi titular în toate celelalte, este bine. Dar e foarte greu, e un campionat fizic, puternic. Nu-i va fi uşor.

Echipa naţională are nevoie de Mutu, dar de un Mutu pus foarte bine la punct fizic. La echipa naţională nu poţi să joci dacă nu alergi de la 12 kilometri în sus. La mine, jucătorul trebuie să fie umil cînd vine la naţională şi să fie perfect din punct de vedere fizic", a spus Piţurcă la Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
darfcar
darfcar  •  20 Septembrie 2012, 18:50

666

darfcar
darfcar  •  20 Septembrie 2012, 14:23

Am mai spus-o,fotbalul nu inseamna numai fuga,cel puti macar acuma intelegem selectiile hilare pe care le face acest jucator de barbut,de fapt un trisor notoriu care uita un lucru foarte important si anume,la poker poti trisa,dar la fotbal daca nu ai arbitrii de partea ta nu,poti fi favorizate de zeita Fortuna,dar nu poti mima talentul,Cocis,Florescu sant doar doua exemple de jucatorul perfect pentru Nationala in viziunea barbungiului,umili,ascultatori,cu capul plecat la reprosurile Marelui Selectioner,obedienti si slugarnici.Cu asa jucatori vre 666 sa fenteze fotbalul,sperand ca prin fuga si posesie sa castigam ceva...orice,in nationala lui nu au ce cauta talentele,trebuie sa fugi mult,umil

bucuresteanul_alex
bucuresteanul_alex  •  20 Septembrie 2012, 12:45

oricum 5 luati astazi Cinci

Vezi toate comentariile (19)
Comentează