FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 3-1

Szukala a marcat la primul său Derby de România: "E tradiţie, numărul 4 dă gol cu Dinamo!"

Szukala a marcat golul de 3-1.
Szukala a marcat golul de 3-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 01:40

Lukas Szukala a marcat purtînd tricoul cu numărul 4, la fel cum s-a întîmplat şi în primăvară, atunci cînd Iliev a reuşit o "dublă", iar Steaua s-a impus cu 3-2.

- Lukas, a fost primul tău derby, cum te-ai simţit?
- Pfaa, fantastic! Eu sînt de ceva vreme în România şi ştiu ce greutate are un astfel de meci, iar atmosfera în care s-a jucat a fost realmente incredibilă. Nu mi s-a mai întîmplat niciodată ce am păţit în seara asta pe teren.

- Adică?
- Adică să încerc să comunic cu colegii pe gazon şi aproape să nu reuşesc din cauza gălăgiei din tribună. Avem un public formidabil, succesul acesta le aparţine în primul rînd fanilor!

- Care a fost cel mai dificil moment?
- Clar, cel de la 0-1. Cînd eşti condus, eşti sub presiune, a doua oară nu mai ai voie să greşeşti. A trebuit să suferim, să ne punem gîndurile în ordine, să rămînem calmi şi să căutăm golul, care pînă la urmă a venit.

"Nu ne uităm înapoi"

- Cum e să fii marcator în Derby de România?
- Păi, ştiţi cu ce număr am jucat pe tricou?

- Cu numărul 4.
- Exact, e numărul care îi dă mereu gol lui Dinamo! Şi la precedentul meci, Iliev, care a jucat tot cu 4 şi el atunci, a marcat chiar de două ori!

- Aveţi o distanţă foarte mare faţă de locurile 2, 3...
- Noi nu ne uităm înapoi, ne uităm doar înainte pentru că ştim că dacă nu vom face paşi greşiţi, atunci vom cîştiga sigur campionatul.

MM, circ penibil la final
Managerul general al Stelei şi-a dat iarăşi în petic după ce meciul s-a terminat. S-a aruncat pe jos, chiar pe teren, după care a început să se rostogolească. A dansat, după care, la ieşirea din stadion, a început să cînte ca să fie auzit de toată lumea: "Sînt fericit şi mă simt bine, scopul vieţii l-am găsit, întîlnindu-te pe tine, oooo, Steaua alee".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bkl_omania
bkl_omania  •  05 Noiembrie 2012, 13:16

Pe un stadion micut, dintr-o gropita micuta, cu suporterasi frustrati si o echipa draguta cu multi amarati micuti ce-alearga dup-o mingiuta. Reclama la Dolce!

digei
digei  •  05 Noiembrie 2012, 07:08

Cei de la postul Digi s-au desteptat si au renuntat la acest barbarism "derby de Romania" chiar de ei inventat vad ca in aceasta redactie Gsp se insista a ne arata ca vor sa fie cei mai penibili si mai ignoranti folosindu-l chiar din abundenta.Daca doriti sa pareti interesanti sa stiti ca nu ati reusit,dimpotriva,deosebit de manelisti ne-ati convins ca da.

2dorr
2dorr  •  05 Noiembrie 2012, 05:46

MM circ penibil.....tu esti un jurnalist penibil.. omul se bucura cum vrea

Vezi toate comentariile (6)
Comentează