FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Martinovici nu a uitat de Steaua: "Îmi e dor, a rămas în inima mea pentru toată viaţa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 17:42

Fostul fundaş al Stelei, Novak Matinovici, nu a uitat de echipa la care era idol pentru dăruirea pe care o arăta la fiecare meci.

Deşi s-a transferat la Steaua Roşie Belgrad, sîrbul are numai cuvinte de laudă pentru Steaua Bucureşti.

"Îmi este dor de Steaua. Am trăit cîţiva ani frumoşi la acolo, acum totul a trecut. O parte din inima mea a rămas însă la Steaua, aşa va fi toată viaţa.

Ţin legătura cu Nikolici, dar mai am şi alţi prieteni acolo.

Steaua Bucureşti e cu un pas în Liga Campionilor. Nu e o problemă faptul că joacă cu Legia, cred că era mai greu cu Ludogorets.

Steaua e bună şi nu cred că va avea probleme. Sper că atunci cînd vin în Bucureşti, fanii să rămînă la fel de aproape de mine cum au fost cît am jucat la Steaua", a spus Novak Martinovici la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steaua024
steaua024  •  15 August 2013, 02:04

Un mare om de caracter ! De aceea toti stelistii l-au apreciat si a intrat in inimile lor! Novak , cand ai posibilitate, vino in galeria Stelei pe stadion, la un meci din cupele europene! Te vei simti cu adevarat ca acasa la tine ! Respect, stelist adevarat !!!

wallachian
wallachian  •  14 August 2013, 20:10

Respect Novak Martinovici!

spinoza
spinoza  •  14 August 2013, 18:03

MARTINOVICI=UN LUPTATOR!!! UN TIP DE CARACTER!!! Succes Novak la cealalta Stea!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează