FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Adrian Mititelu: "Steaua şi Dinamo sînt umflate, terminăm pe locul 3"

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Patronul Adrian Mititelul consideră că oltenii joacă fotbal şi este convins că Universitatea va încheia sezonul pe podium.


- Domnule Mititelu, sînteţi mulţumit de această remiză?

- Este un punct bun pentru noi, dar le meritam pe toate trei fiindcă am jucat bine, mai ales în repriza a doua. Am fost mai buni decît Dinamo! Cred că am avut 60 la sută  posesie.

- De arbitraj ce spuneţi?
- Nu a fost ofsaid la al doilea gol al nostru, iar despre penalty-ul lui Dinamo ce să spun? O fi fost penalty, n-o fi fost. Te mai înşeli. Nu mai vreau să comentez arbitrajul. Şi în Liga Campionilor am văzut că sînt arbitraje extrem de proaste.

- Vă mulţumeşte locul din clasament?
- După jocul prestat, ar trebui să fim mult mai sus, deoarece noi chiar jucăm fotbal. Plutonul fruntaş nu este făcut pe valoare, ci după şansă, după vreo greşeală de arbitraj... Pariez că vom termina sezonul în primele trei locuri şi chiar mi-ar plăcea ca acolo să mai fie Oţelul şi Mediaşul. Steaua şi Dinamo au tot fost umflate, dar Craiova cu Piţi joacă fotbal, chiar dacă pierde.

- Cum vi s-a părut Florin Costea?
- Cel mai mult mă bucură revenirea lui Florin Costea, care a demonstrat că este pe drumul cel bun. Adversarii au de ce să se teamă, fiindcă vor avea o grijă în plus. De acum înainte potenţialul nostru va creşte cu 30 la sută.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (19)
misuandrei
misuandrei  •  15 Noiembrie 2010, 19:38

parerea mea este, ca e bine ca am scos ceva din acest meci!puteam sa pierdem chiar daca am fost mai buni,dar asa punctul obtinut poate fi o "mana cereasca" pentru increderea echipei.ce ma bucura cel mai tare e faptul ca revenim in joc daca suntem condusi,s-a terminat cu blocajul psihic din era Napoli. atunci bateam numai daca marcam noi primii,acum obtinem puncte si cand suntem condusi. si asta datorita faptului ca echipa joaca si au inceput sa aiba si conditie fizica..

cristi0978
cristi0978  •  15 Noiembrie 2010, 13:53
Postat de kanye pe 15 Noiembrie 2010, 10:36

Vad ca toti comentati in defavoarea lui Dinamo...Sa va spun eu cum am vazut eu meciul...La 0-0 gaman sau Barboianu(nu retin exact),scoate mingea ded pe linia portii cu mana.Penalty fara eliminare pt ca nu a fost intentionat...Insa penalty cat se poate de clar.la 1-0 era alta soarta jocului.Binenteles a venit si penalty-ul usor acordat insa eu cred ca in compensatie!!!Asa ca nu trebuie sa va agitati deegeaba!Si da,Torje trebuia eliminat prin minutul 65 parca...La o simulare la care trebuia

@kanye daca nu iti spun eu: la hentul ala de zici tu au spus ca nu se putea acorda penalty, la faza cu penaltyul vostru din lispa de imagini care sa redea faza de la inceput au hotarat sa acorde credit arbitrului... moti trebuia eliminat, torje trebuia eliminat..eliminare corecta a lui m. nicolae..fratilor s-a terminat 2-2..lasati-o asa!

cristi0978
cristi0978  •  15 Noiembrie 2010, 13:49

@kanye: ai scapat o eliminare a lui moti si un penalty neacordat pentru craiova...sti niste oameni care candva au fost arbitri si au o oarecare experienta in arbitraj au comentat fazele acelea...ai idee la ce concluzie au ajuns?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează