GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Antena 1 a cîştigat cu 102 de milioane de euro (inclusiv TVA)!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 martie 2008 00:00

12:32 » „Oricum este o sumă mult prea mică pentru adevărata valoare a Ligii I”, a spus în glumă preşedintele LPF la finalul licitaţiei.

12:30 » Dragomir le strînge mîna participanţilor.

3 ani este perioada pe care Antena 1 a luat drepturile TV pentru Liga I. Suma totatlă pe aceşti ani este de 102 milioane de euro.

12:22 » Antena a cîştigat licitaţia cu 102 de milioane, inlusiv TVA. Kanal D s-a oprit la 73 de milioane. Realitatea TV s-a oprit la 84,5 de milioane.

După verificarea actelor, Antena 1 + RCS a cîştigat licitaţia pentru drepturile TV.

6 minute a durat licitaţia în care Antena 1 a luat drepturile TV pentru Liga I în următoarele trei sezoane.

12:14» „Sînteţi pregătiţi? Start”, a spus Dragomir. Toată lumea oferă 54 de milioane. S-a licita cu aproape un milion de euro pe secundă.

12:10 » Se prezintă scrisorile de garanţie bancară. „Nu se poate licita peste suma din scrisoarea de garanţie bancară depusă la dosar. Cine licitează mai mult pierde 3.6 milioane de euro, adică garanţia”, a spus Dragomir.

12:08 » „Deşi pasul de licitare a fost stabilit la 500.000 de euro să ştiţi că puteţi licita şi mai mult de atît! Sînteţi de acord cu chestia asta?”, a fost întrebarea lui Dragomir pentru televiziuni. Propunerea a fost respinsă!

12:00 » A început conferinţa care precede licitaţia. Dumitru Dragomir explică procedurile. „Nimeni în sală nu are voie să comenteze. Am lăsat mass media să asiste ca să nu mai spuneţi după aia cine ştie ce despre cum s-au vîndut drepturile”, a început Dragomir.

11:25 » Reprezentanţii postului Realitatea Tv care doreau să transmită în direct licitaţia, au fost fost refuzaţi de responsabilii de la Ligă! Conform acestora din urmă, procesul de licitare nu se poate transmite live pe Tv (doar înregistrat după finalizarea acestuia).

11:15 » Oficialul lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a sosit la LPF în acealşi timp cu reprezentanţii postului Kanal D.

11:07 » Constantin Zotta şi preşedintele Rapidului, Constantin Toma, au sosit la sediul ligii. Toţi mebrii comisie de organizare a licitaţiei sînt deja la LPF.

10:45 » Preşedintele CA, Nicolae Badea, a sosit la sediul LPF. Oficialul Stelei, Valeriu Argăseală, a ajuns cu puţin timp înainte.

Astăzi se decid drepturile TV pentru Liga 1 şi pentru Champions League.

Este cel mai important moment din istoria achiziţiilor TV din România, fie că vorbim de filme, sport sau de orice alte producţii

Află cum se va desfăşura licitaţia pentru drepturile TV

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (204)
 •  01 Aprilie 2008, 19:04

Nu va mai laudati atat! Asta e o afacere pt voi, ca n-ati facut nimic fara gandul la bani si promovarea imaginii voastre! Daca n-ar fi suporterii si cititorii, voi presa luptatoare ati face altceva!

 •  01 Aprilie 2008, 14:23

sant curios ii pasa cuiva?credeti ca cineva no sa doarma pentru acest fel de anunturi?ca este a1 pro tv sau alta statie care este diferena?numai un om inapoiat mintal poate gandi ca lumea o sa lase problemele personale pentru asta.trezitiva romani tara geme de prosti,uitativa la becali si adrian ile

 •  01 Aprilie 2008, 13:13

Suma mi se pare mica printr-o simpla comparatie in Franta drepturile pe un an sunt de 20 de ori mai bine vandute, deci exista o prapastie intre drepturile din Europa si Romania.Oricat de slab ziceti voi ca este campionatul nostru de 20 de ori mai slab nu este nici decat cel al Angliei care va primi peste 1 miliard pt. drepturile TV pe an. Noi cu 28 mil pe an facem atata caz ca-i prea scump.

Vezi toate comentariile (204)
Comentează