FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Bozovici a fost prins băut la volan, Copos crede că Sichitiu e de vină!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Acţionarul Rapidului, George Copos, a declarat, joi, pentru NewsIn, că Bozovic va primi un ultim avertisment şi va fi amendat pentru că a fost prins băut la volan, iar pentru acest lucru va plăti şi Grigore Sichitiu, vinovat pentru lipsă de implicare în activitatea extrasportivă a jucătorilor.

"A fost cumva şi domnul Sichitiu prins de poliţişti? Dacă nu, o să mă adresez Poliţiei Rutiere şi o să cer suspendarea permisului de conducere al dânsului. El răspunde de activitatea extrasportivă a jucătorilor, el trebuia să-i verifice pe jucători la 12:00 noaptea şi să se asigure că totul este în regulă. Este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Bozovic", a declarat George Copos.

Referitor la sancţiunea pe care o va primi Bozovic, Copos a afirmat: "L-am iertat de două ori pe Bozovic, dar acum nu se va mai întâmpla aşa. Va primi un ultim avertisment din partea clubului şi va fi sanţionat material. Banii sunt totul. Urma să primească o primă de Paşte pentru că aşa se cuvine, dar împreună cu domnul Sichitiu, Bozovic va fi amendat. Sunt vinovaţi şi trebuie să plătească. Voi decide împreună cu domnul Toma ce sumă vor plăti cei doi. Nu vom renunţa la el. Este un jucător valoros. Dar va plăti scump de acum la fiecare pas greşit. Şi vor fi sume mari. Pentru lucruri de genul acesta nu există iertare. Până la urmă este în joc imaginea clubului. Bine acum că i-au luat carnetul. Aşa o să stea şi el mai mult pe acasă".

Fotbalistul Rapidului, Vladimir Bozovic, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, joi dimineaţă, după ce a fost prins băut la volan în Bucureşti, având 0,25 miligrame de alcool pur în aer expirat, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul Poliţiei.

"Azi-noapte (noaptea de miercuri spre joi - n.r.), în jurul orei 3.20, Bozovici a fost oprit de un echipaj de poliţie pe strada George Enescu, pe sensul de mers dinspre strada Mendeleev către Calea Victoriei. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,25 la mie, alcool pur în aerul expirat", a spus comisarul Ciocan, care a precizat că Bozovici se afla la volanul anui autoturism Peugeot.

Poliţiştii l-au sancţionat pe fotbalist cu 20 de puncte şi amendă 1.000 de lei şi i-au suspendat permisul pentru 90 de zile, documentul fiind ridicat de poliţişti pe loc. Conform Mediafax, Vladimir Bozovici nu a contestat în nicun fel sancţiunea primită.

Contactat telefonic, directorul general al FC Rapid, Constatin Zotta, s-a arătat surprins de faptul că Bozovici conducea un autoturism Peugeot când a fost oprit de Poliţie, având în vedere că fundaşul a primit de la club o maşină Ford. "Acum aflu şi eu de acest incident. Dacă este aşa, este de condamnat. O să avem o discuţie cu el şi vom aplica regulamentul. De data asta nu îl mai iertăm. Va fi amendat pentru ceea ce a făcut. Mă surprinde că a fost prins la volanul unui Peugeot, pentru că de la club a primit un Ford", a spus Zotta pentru Mediafax.

Conform directorului general al grupării giuleştene, Vladimir Bozovici, care nu a făcut parte din lotul pentru partida cu Unirea Urziceni din cauza unei accidentări, nu a fost prezent miercuri seara la Crowne Plaza, acolo unde acţionarul George Copos şi-a sărbătorit ziua de nume alături de câţiva jucători. Copos a ciocnit un pahar de şampanie cu fotbaliştii, petrecerea încheindu-se după aproximativ 30 de minute.

Vladimir Bozovic nu se află la primele probleme cu alcoolul, după ratarea calificării în grupele Cupei UEFA în faţa lui FC Nurnberg, jucătorul muntenegrean a petrecut într-un club bucureştean până târziu, alături de atacantul camerunez Pierre Boya.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  24 Aprilie 2008, 18:45

daca nenea george e destept,il cearta pe bozo in mod f.pedagogic,c-o mana ii ia 5000 euro amenda,dar cu mana cealalta ii baga 10.000 la loc...ca bozo,cu toate alea 0,25 la mie (....)ale lui,ne face tot jocul pe partea stanga...io am incredere in nenea george,ca e jme.

 •  24 Aprilie 2008, 16:26

perfect adevarat graieste copos asta....cum le stiie el pe toate...de fapt chiar eu l-am vazut pe sichitiu cand ii turna la bozovici alcool in creier...

 •  24 Aprilie 2008, 15:19

n.r.= nota redactiei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează