FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA 1-0

Braşovul e în semifinale pentru a doua oară consecutiv » Scoşi din ofsaid!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Braşovenii au eliminat-o din Cupă pe Poli cu ajutorul unei erori de arbitraj, Cristescu marcînd un gol în ultimul minut din poziţie neregulamentară.

La 10 zile de la remiza albă din campionat, "stegarii" şi bănăţenii s-au încins aseară la încă un meci de "X şi 0". Repriza întîi a fost fixată în doar două "cuie". Marian Cristescu şi-a bătut joc de acţiunea lui Chipciu, reluînd slab peste din 8 metri (21), iar bănăţeanul Goga a fost la un pas să-l umilească pe Mincă printr-un lob de la jumătatea terenului, portarul reuşind în ultimul moment să devieze mingea în transversală (39).

Trupa lui Contra a avut noroc că s-a lovit Taborda şi a intrat Pantilimon. Uriaşul goalkeeper îşi luase pe el uniforma de "zidar", cimentînd toate găurile prin care Chipciu şi Viveiros au încercat să schimbe tabela în acelaşi minut, 63. S-a băgat însă tuşierul Sebastian Gheorghe, iar Panti n-a mai avut ce face! După ce i-a anulat eronat golul lui Ilyes, arbitrul a închis ochii, în compensaţie, la ultima fază din prelungirile jocului şi i-a permis lui Marian Cristescu să-şi trimită echipa în semifinalele Cupei cu un gol din ofsaid.

"Poate a fost ofsaid la gol, dar, oricum, arbitrii au greşit în favoarea echipei care merita să se califice. Noi n-am avut nici prospeţime, nici angajament"
Marian Iancu, finanţator Poli Timişoara

"E inadmisibil ca Braşovul să ne domine de o asemenea manieră în repriza a doua! Îi felicit pe braşoveni, au meritat calificarea, chiar dacă au marcat din ofsaid!"
Cosmin Contra, antrenor Poli Timişoara

"Ne-a fost frică să nu intrăm în prelungiri, dar Dumnezeu ne-a ajutat să nu ajungem acolo, ca să fim mai odihniţi pentru meciul capital din campionat cu Sportul"
Robert Ilyes, mijlocaş FC Braşov

"Nu e nici o surpriză că am ajuns în semifinale. În campionat e vorba de un blocaj, dar sper că această calificare ne va ajuta să ne revenim şi acolo"
Marian Cristescu, mijlocaş FC Braşov

Şi Braşov a avut un gol eronat anulat!
În minutul 57, Chipciu a şutat pe jos, mingea a ajuns la Ilyes, care a preluat în 10 metri şi a înscris. Golul a fost anulat la semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe pentru un presupus ofsaid. Reluările fazei demonstrează însă că decizia tuşierului a fost eronată. Ilyes era în poziţie regulamentară în momentul şutului lui Chipciu (foto captură), cu cel puţin un pas în urma fundaşilor timişoreni.

FC Braşov - Sportul, netelevizat
GSP TV, postul care urma iniţial să transmită în direct partida FC Braşov - Sportul sîmbătă, de la ora 19:00, a ales să difuzeze de la ora 20:00 întîlnirea de rugby dintre Uruguay şi România, contînd pentru manşa tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2011. Televiziunea solicitase reprogramarea jocului pentru luni, însă oficialii Sportului s-au opus.

>> Taborda s-a accidentat după un contact cu Dedu, în minutul 3. Portarul a încercat să continue jocul, însă după 20 de minute a cerut schimbarea.
>> Chiar dacă şefii le-au diminuat contractele cu 10 la sută, braşovenii au jucat aseară pe prime consistente: 2.500 de euro de "căciulă" pentru o calificare în semifinalele Cupei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
lucirvr
lucirvr  •  11 Noiembrie 2010, 16:04

@ reality ai grija ce scri mai baiete caci baiatu ala de vb tu despre el tocmai facea uz de cuvinte gen analfabeti si boschetari asa ca ciocul mai mic. Si cand osa joace echipa ta fotbal o sa o apreciem ca si pe Craiova . Asta am spus si tu ai inteles cu partea aialta a corpului. Dar nu-i bai ca noi iubim pe toata lumea.

lucirvr
lucirvr  •  11 Noiembrie 2010, 15:59

@reality ba frana, hehehehe ala a jignit daca te uiti bine pe post-uri (analfabeti bla bla). DAr vasta ta incultura nu are cum face fata la un dialog aici. Dar pot sa stau si sa iti explic ca echipa ta nu ajucat nimik deci asta insemna 0 fotbal despre care vb eu iar Deaconu si Chiacu si-au meritat cu desavarsire injuriile. Dar daca ai vazut meciul doar la TV nu avem ce discuta.

yo_jo
yo_jo  •  11 Noiembrie 2010, 15:36

he,he,ne brasovul retrogradeaza si nici in finala nu ajunge!!!he,he,he!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează