FOTBAL  »  FUTSAL  »  PLAY-OFF DE CALIFICARE LA CM

Cehia - România 1-1 / Sîntem favoriţi!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

În meciul tur contînd pentru play-off-ul de calificare la Campionatului Mondial de Futsal, echipa României a remizat cu Cehia, 1-1 (0-0), anunţă frf.ro. Disputată la Pardubice, partida a fost una foarte echilibrată, ambele formaţii trecîndu-şi în cont cîte o bară şi reuşind să înscrie cîte de fiecare parte în cea de-a doua repriză. Golul "tricolorilor" a fost marcat de căpitanul echipei, Robert Lupu, acesta stabilind şi scorul final, după ce gazdele deschiseseră scorul.

Antrenorul Jakab Zoltan a trimis în teren următorul ”5”: Klein – Dobre, L. Szocs, Şotîrcă, Stoica. Pe parcursul jocului au fost folosiţi toţi fotbaliştii, mai puţin Rizan, Nicuşan, Csoma şi Bugală, ultimii doi rămînînd în afara lotului. La finalul meciului, Jakab Zoltan a declarat: ”Am jucat foarte bine, a fost un meci reuşit, am obţinut un rezultat pozitiv. Sînt mulţumit de cum s-au comportat jucătorii aici, la Pardubice. Peste două săptămîni ne trebuie o victorie şi sîntem la Mondiale”.

Cu acest rezultat de egalitate, România devine favorită la calificare pentru meciul retur care se va disputa marţi 15 aprilie 2008, ora 16.00, la Tg. Mureş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  05 Aprilie 2008, 22:31

veiti cit mai multi sa sustinem echipa nationala

 •  05 Aprilie 2008, 22:29

hai romania e la TIRGU-MURES cel mai tare oras

 •  03 Aprilie 2008, 01:29

ba ungur prost ce esti ..vezi ca avem si romani prin echipa nu numai unguri de-ai tai..si cel mai bun portar este RIZAN nu bozgorul ala pe care il bagi tu...hai romania

Vezi toate comentariile (8)
Comentează