SPORTURI  »  BASCHET  »  AMENDA

Două puncte pentru Clavon

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Căpitanul formaţiei de baschet CSU Sibiu, Darnell Clavon, a fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere în cursul zilei de marţi, 29 ianuarie, în timp ce se îndrepta spre antrenamentul echipei, deoarce nu purta centura de siguranţă. Deşi a încercat să îmbuneze organele de ordine, acesta nu a scăpat nici de amendă şi nici de cele două puncte care se acordă pentru această infracţiune. Altfel, sibienii se pregătesc intens pentru meciul de sîmbătă, de la ora 17:00, cu BC Tîrgovişte, şi care se va disputa în sala CS, din Piaţa Teatrului, ceea ce a produs nemulţumire în rîndul jucătorilor, aceştia acuzînd că suprafaţa de joc este foarte alunecoasă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  17 Martie 2008, 09:33

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://ddfhguvhhntggs.com >http://ddfhguvhhntggs.com</a>

 •  02 Februarie 2008, 16:03

Cum poti sa spui ca se numeste infractiune faptul ca nu porti centura? E CONTRAVENTIE! pe aceasta cale s`a mai dovedit o data ca oricine poate deveni ziarist...

 •  31 Ianuarie 2008, 15:49

sa va fie rusine ati ajuns un fel de stirile de la ora 5, de ce nu scrieti despre Clavon atunci cind cistiga meciuri de unul singur ar trebui sa va schimba-ti numele in Gazeta Fotbalului pt voi alte sporturi nu exista

Vezi toate comentariile (7)
Comentează