FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

Ienei: "Nu e comod pentru Boloni să vină în Ghencea! Dacă acceptă, e normal să vină în iarnă"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor la Stelei, a declarat că, dacă va accepta oferta celor de la CFR, Boloni va crea o echipă puternică.

"Cred că jucătorii vor să arate că ceea ce s-a întîmplat la Basel a fost un incident. Meciul cu Steaua îi motivează mult să demonstreze de ceea ce sînt capabili. Va fi un meci tensionat. Steaua aleargă după puncte, CFR la fel. E o rivalitate foarte mare între ele, iar poziţiile din clasament nu le permit să piardă punctele", a declarat Ienei la matinalul de pe Dolce Sport.  

"Nu e comod pentru Boloni să vină în Ghencea. Este normal, dacă va accepta, să preia funcţia în pauza competiţională, să aibă timp să pregătească aşa cum trebuie. Boloni este un antrenor consacrat care va face treabă bună la Cluj dacă va veni", a adăugat Ienei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihnea80
mihnea80  •  25 Noiembrie 2010, 11:40

domnilor de la GSP, VA PRETINDEM RESPECT! Nu mai inventati stiri! nici macar n-a fost contactat Boloni de cfr. RUSINE! NOI, CITITORII VREM RESPECT, IAR RESPECTUL NI-L ARATATI PRIN VERIDICITATEA STIRILOR, NU VREM CAN-CAN SI BARFE! RUSINE!

kily
kily  •  25 Noiembrie 2010, 11:34

Boloni va merge la Dinamo Kiev...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează