SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

Gavrilescu: "Gata, biletele pentru Oltchim-Viborg nu mai sînt de vînzare". Dar au fost?

oana manea, oltchim
oana manea, oltchim

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Interesul enorm pe care l-a stîrnit finala Ligii Campionilor la handbal feminin îi pune şi în situaţii jenante pe cei de la Vîlcea. Conducerea clubului a anunţat că din cauza capacităţii foarte mici a sălii, deşi se joacă la Bucureşti, într-o sală de 5.500 de locuri, nu poate vinde bilete, nici măcar la Vîlcea, cu atît mai puţin la Bucureşti!

"Suntem în imposibilitatea practică de a mai vinde bilete pentru acest joc la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea, precum şi de la Sala Polivalentă din Bucureşti. Facem apel la înţelegere din partea tuturor celor care vor fi nemulţumiţi datorită acestei situaţii generată de lipsa unei săli corespunzătoare pentru un astfel de eveniment major al sportului românesc", se arată într-un comunicat al clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, citat de Mediafax

"Totodată, în numele conducerii clubului, ne cerem scuze pentru această situaţie, precum şi pentru unele lipsuri înregistrate în organizarea acestui joc, amplificate de faptul că acesta nu se poate desfăşura la Râmnicu Vâlcea", se mai spune în comunicat.


"Diagrama pe care am primit-o noi pentru bilete cuprinde 5200 de locuri, din care conform legii am pus în vânzare 4700 de bilete. Acestea s-au epuizat", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu.

Partida retur dintre Oltchim şi Viborg HK se va disputa în 15 mai (ora 20.45), meciul tur fiind programat în 8 mai (ora 17.15), la Herning (Danemarca).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
 •  04 Mai 2010, 21:41

ole ole ole....daca zic ca mi-e rusine ca sunt roman imi iau injuraturi in alte circumstante

 •  04 Mai 2010, 21:25
Postat de pe 04 Mai 2010, 15:37

draga suporter, daca tu ai promise bilete foarte bine, am sa te rog sa vorbesti cand vei avea biletul in buzunar. pana atunci nu te amagi singur. chiar daca valcea e un oras mic si toata lumea cunoaste pe toata lumea, biletele nu au ajuns la valcea. sper ca nu vrei sa intram in polemica.

bey asta...asa numitul suporter valcean...intai si intai schimba-ti nick-ul.cred ca suporter base&co. ar fi cel mai potrivit.dak tot esti asa sigur ca toti suporterii echipei vor avea bilete sa ma contactezi si pe mine te rog pt a-mi da un bilet..chiar inteleg ce sustii aici.spui ca toti suporterii adevarati vor avea bilete cand conducerea a zis clar ca nu mai sunt bilete.s-au poate u prin suporterii adevarati intelegi toti smecherii,hotii si nesimtiti de la nivel inalt.o fi si asta o concep

 •  04 Mai 2010, 19:48

blablabla are perfecta dreptate asa ca suporter valcean calmeaza-te ca faci riduri

Vezi toate comentariile (63)
Comentează