FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-STEAUA 0-0

George Copos: "Trebuie să recunoaştem că Steaua putea cîştiga!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

George Copos, patronul Rapidului, a declarat la finalul partidei Rapid-Steaua, 0-0, că roş-albaştrii puteau să cîştige în Giuleşti

"Ambele echipe şi-au dorit să nu piardă. În Cupă, va fi un meci de care pe care. Trebuie să recunoaştem că Steaua putea cîştiga. Şumudică a scos maximum cu ce a avut la dispoziţie. Probabil Marius s-a gîndit să nu piardă. E strategia lui şi am obţinut un punct", a declarat Copos.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
treadstone
treadstone  •  09 Noiembrie 2010, 13:11

@alexesv cum ar fi sa ajunga otelarii (dupa Steaua de n ori Cfr de 2x si Urziceanca o data) in Liga Campionilor si Dinamo sa se pregateasca in continuare :))...ce te-ai mai bucura :) felicitari ptr pariu, sunt curios ce-ai pariat la Dinamo :D

slickutz
slickutz  •  09 Noiembrie 2010, 11:09

spune si tu ro prezinta: "România, prima ţară ocultă din Europa"

alexesv
alexesv  •  09 Noiembrie 2010, 10:47

odata in viata mam bucurat ca a facut egal.. am scos si eu la pariuri 900 lei+ ca rezultatu o avantajeaza pe Dinamo(care nu ramane in urma fata de Rapid( si Otelu, care deodata imi place cum joaca .. si daca nu ia Dinamo titlu(MISIUNE IMPOSIBILA) sa ia Otelu..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close