FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANCHETĂ DNA

Gigi Becali: "Trebuia atîta tam-tam? L-au luat pe Piţurcă să facă circ!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre situaţia în care se află Victor Piţurcă.

"Zece insi au fost la aeroport si l-au luat. O sa faca ocolul lumii asta. Pentru ce? Ca a fost martor la semnarea unui contract. Am vorbit cu Piturca, era in masina de politie. O sa vedeti ca e un circ. Mi-a spus ca a fost arestat. Oricum el va semna ceva si va pleca acasa. Trebuia atata tam-tam? Ei vor sa faca circ pentru ca el a sustinut PNL la alegeri. O sa vedeti ca si pe mine vor veni sa ma ia. Poate chiar la meciul cu Lyon or sa vina. Praful si pulberea se va ajunge de Basescu cu dusmania asta. N-are Piturca nevoie de avocat, l-au chemat ca sa faca circ!", a spus Gigi Becali la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  16 Octombrie 2008, 22:51

Cu Dragomir si cu tine trebuiau sa inceapa, mahare!

 •  16 Octombrie 2008, 22:34

ba da cand il mai lasati in pace pe omul asta?ce avEti ma cu el?in 2000 au fost hagi si popescu acum voi de la DNA?am impresia ca in ROMANIA nu ne mai place sa mergem a campionate mondiale europene.in sfarsit avem unu care reuseste ceva si veniti voi sa-l distrugeti.RUSINE RUSINE RUSINE.PITI MEREU SUPERIOR

 •  16 Octombrie 2008, 20:59

As vrea sa fim toti uniti.Nu mai suntem fani steaua,dinamo,rapid,etc.Suntem fani DNA.TOTI ACESTI ESCROCI NEMERNICI,IN FRUNTE CU GIOVANI SI GIGI SA FIE TRIMISI LA PUSCARIE.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează