FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 3-0

Ienei şi-a pierdut răbdarea: "Noi vorbim de tiki-taka şi nu ştim să facem o preluare"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Emerich Ienei şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii Stelei şi spune că este misiunea lui Lăcătuş să găsească formula ideală pentru a reuşi să obţină victorii.

"Steaua are nevoie de o pregătire bună! Să nu ne îmbătăm cu apă rece, nu mi-a plăcut Steaua cu Liverpool. Dar ea creşte. Jocul trebuie îmbunătăţit, noi sîntem viteji cu tiki-taka şi nu ştim să preluăm o minge bine! Ăia sînt campioni mondiali şi noi vorbim degeaba. Sîntem la jumătatea campionatului, Steaua trebuie să îşi menţină acest lot. Trebuie să se facă o mixtură între Urziceni şi Steaua, între un joc combinativ şi un joc de aruncat mingea înainte", a spus Ienei la televiziunea sportro.

Emerich Ienei şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii Stelei şi spune că este misiunea lui Lăcătuş să găsească formula ideală pentru a reuşi să obţină victorii.

" Steaua are nevoie de o pregătire bună! Să nu ne îmbătăm cu apă rece, nu mi-a plăcut Steaua cu Liverpool. Dar ea creşte. Jocul trebuie îmbunătăţit, noi sîntem viteji cu tiki-taka şi nu ştim să preluăm o minge bine! Ăia sînt campioni mondiali şi noi vorbim degeaba. Sîntem la jumătatea campionatului, Steaua trebuie să îşi menţină acest lot. Trebuie să se facă o mixtură între Urziceni şi Steaua, între un joc combinativ şi un joc de aruncat mingea înainte", a spus Ienei la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  03 Aprilie 2012, 17:11

Mai sunt 6 zile! Pe 9 aprilie 2012 se va lansa browserul de internet WAZZUB, care va incerca o imbinare intre Google, Yahoo si Facebook. Noutatea absoluta consta ca, spre deosebire de acestea, WAZZUB va imparti veniturile obtinute din publicitate cu actionarii sai!! Cum puteti deveni actionar? Simplu, accesati urmatorul link de inscriere: ://signup.wazzub.info/?lrRef=fcd80817 Nu pierdeti ocazia, ca veti regreta. Mai sunt doar 6 zile!

gandrei
gandrei  •  07 Decembrie 2010, 18:00

Una spune el, alta apare in presa, si mai ales in titlu. Si mai rau e ca , o turma de agitati, fani ai diferitelor echipe se bat cu caramida in piept, necitind nici macar ce a spus Nea Imi. jenanti ziaristi, jenanti cititori

ockiu
ockiu  •  07 Decembrie 2010, 17:00

:)) eu sper sa-i iasa lu` jiji pe ... partea dorsala. ar fi foarte frumos sa mai jucam inca 2 meciuri in EL dar e foarte greu - dupa mine aproape imposibil.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează