FOTBAL  »  Superliga  »  

Lovitură de teatru: Dragomir nu semnează contractul TV!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Lovitură de teatru în chestiunea drepturilor TV! Liga şi cîştigătorii licitaţiei de 85 de milioane de euro nu au semnat încă înţelegerea.

"După 6 ore de negocieri pe care le-am purtat azi cu Valentin Alexandru, a apărut Dragomir, nervos pentru ca venea de la DNA, şi a spus că nu primeşte nici un contract", susţin reprezentanţii Antenei 1.

În schimb, Dragomir a chemat televiziunile la Ligă spunînd că "Antena nu vrea să semneze contractul".

Reprezentanţii Antenei 1 au apelat la un executor judecătoresc, care a lipit pe uşa Ligii Profesioniste un exemplar al contractului propus de LPF şi pe care consorţiul Antena 1 - RCS a fost de acord să-l semneze. Mîine expiră cele 5 zile în care Antena 1 poate semna contractul pentru achiziţionarea drepturilor TV ale Ligii 1.

Cătălin Tolontan a anticipat în urmă cu 4 zile faptul că vor exista probleme în semnarea contractului dintre LPF şi Antena 1-RCS

Urmăreşte pe gsp.ro derularea evenimentelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (83)
 •  08 Aprilie 2008, 00:49

Vezi aici cel mai sexy videoclip al tuturor timpurilor: globalsound.ro/content/view/49/1/ Videoclipul a starnit numeroase reactii privind moralitatea si a fost interzis de multe televiziuni, chiar si de MCM!

 •  08 Aprilie 2008, 00:48

Vezi aici cel mai sexy videoclip al tuturor timpurilor http://www.globalsound.ro/content/view/49/1/ Videoclipul a starnit numeroase reactii privind moralitatea si a fost interzis de multe televiziuni, chiar si de MCM!

 •  07 Aprilie 2008, 23:45

„Ei voiau ca Simona Pătruleasa să dea lovitura de începere la derby-urile din Liga I şi căpitanii echipelor şi conducătorii cluburilor să filmeze înainte de unele meciuri clipuri publicitare pentru ei la Arcul de Triumf. Păi da cum să-i zic eu lui Mirel să se ducă la Arcul de Triumf? Ei ar mai fi vrut şi să stabilească orele la care încep meciurile, să le facă pe toate să înceapă de la aceeaşi oră. Asta e sclavie ce vor ei să facă. Nu mă fac ei pe mine sclav nici p

Vezi toate comentariile (83)
Comentează