FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU EXCLUSIV DOLCE

Mirel Rădoi: "Am vrut să mă retrag odată cu plecarea lui Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

Mirel Rădoi, al doilea căpitan al naţionalei, a povestit exclusiv la DolceSport filmul retragerii sale de la echipa naţională, dezvăluind şi primul moment în care a fost tentat să părăsească prima reprezentativă.

"Cel mai urît moment pentru mine a fost după meciul din Austria, de la Klagenfurt, cînd se ştia că nea Piţi va pleca. Atunci m-am gîndit pentru prima dată că ar fi momentul să renunţ şi eu şi să mă retrag în clipa în care el va fi înlocuit. Am rămas, dar după meciul cu Ucraina i-am zis lui Răzvan că ar fi momentul să renunţ, dar am continuat din nou", a povestit Mirel Rădoi la DolceSport.

...despre relaţia cu Răzvan Lucescu: "Am avut o relaţie deosebită alături de Răzvan Lucescu. Nu mă aşteptam la aşa ceva, mai ales că am fost rivali mult timp în campionat. N-am avut nici o problemă cu el, din contră, îi mulţumesc pentru tot ce m-a învăţat.

...despre prezenţa la naţională: "Nu există post pentru mine la echipa naţională. Dacă Răzvan m-ar fi rugat să stau în spatele portarului advers, acolo mă duceam"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
adra
adra  •  17 Noiembrie 2010, 23:48

stai acolo unde esti !!!!!!!!!!!!! atat e valoarea !!!!!!!!!!!! arabia saudita= liga 2 romania !!!!! AM VRUT SA PARIEZ PE MECIURI DIN CAMPIONATUL ARABIEI SAUDITE , si m-am lamurit ..... am vizionat cateva meciuri si m-am minunat !!!!!!!!!!!

suiac
suiac  •  17 Noiembrie 2010, 23:48

Mai "lasati-l de voie"pe Radoi asta...Gata,s-a retras,sa fie sanatos,sa ajunga bunic...nu ne mai intereseaza.S-a retras,gata cu aparitiile pe acest subiect...nu mai intereseaza pe nimeni,a-ti inteles sau nu ?

rapid..
rapid..  •  17 Noiembrie 2010, 23:30

pacat ca nu te-ai retras mai repede mediocrule.ramai acolo la al-kebab.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează