INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FIORENTINA - RANGERS

Fiorentina, eliminată

Articol de GSP - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

 

Fiorentina a fost eliminată din semifinala Cupei Uefa de formaţia scoţiană Glasgow Rangers, dupa lovituri de departajare.

Rangers va disputa finala cupei in compania rusilor de la Zenit.

 

Fiorentina a început cu: Frey - Jorgensen, Ujfalusi, Gamberini, Gobbi - Donadel, Liverani, Montolivo - Santana, Mutu - Pazzini. Antrenor: C. Prandelli.

Glasgow Rangers
i-a avut in teren pe: N. Alexander - Broadfoot, Daily, Cuellar, Papac - B. Ferguson, Hemdani, Davis - Nacho Novo, Thomson - Darcheville. Antrenor: W. Smith.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (133)
 •  02 Mai 2008, 14:06

e criza de coca, s a nervat mutu ca nu s a calificat si trage liniute non stop...

 •  02 Mai 2008, 11:03

Nu va mai luati de Mutu.Intr-adevar a jucat slab dar in nota echipei. Greseala e a lui Prandelli care l-a pus pe Vieri sa bata penalty. Vieri e cel mai mare ratangiu pe care l-am vazut. In tinerete se baza pe forta si pe duelurile 1 la 1 pe care le castiga,dar trimitea peste poarta de la 1 metru distanta de linie.S-a vazut si aseara cand a cazut pe minge si nu a fost in stare sa puna latul macar sa suteze spre poarta.

 •  02 Mai 2008, 10:33

1.N-avem de ce sa ne fie sila de Mutu ! La toti ratatii le-a fost sila de Dobrin,Balaci sau Hagi.Simbolurile de azi sunt Dinu(Dinamo) si Lacatus(Steaua),cotonogarii...Hagi nu e un simbol pentru Steaua! De ce va e sila de Mutu,a tradat Romania ?! Sau n-a jucat cum ati fi visat voi cand lipseati de la orele de sport ? 2.Adevarul e ca ,in dubla cu GR ,Mutu a jucat neasteptat de slab,cand trebuia sa-si confirme valoarea.Marcajul scotian e ultima explicatie:nu a fost jucat si nu s-a implicat.S

Vezi toate comentariile (133)
Comentează