SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP / UCM REŞIŢA-ALPIA HARD (DUMINICĂ, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA SPORT.RO)

Nici Vaidasigan

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Reşiţa l-a pierdut şi pe Ilie Vaidasigan, cel mai bun în meciul tur, care s-a accidentat.

UCM Reşiţa a pierdut manşa tur a finalei Challenge Cup în Austria cu 28-29 şi are doar un gol de re­cu­pe­rat mîine seară, la Reşiţa. Chiar şi aşa, românii au emoţii. “Avem mari probleme cu acci­den­tă­­rile. Parcă nu era de ajuns, mier­curi, în jocul de cam­pionat cu Di­na­mo, l-am pierdut şi pe Vaidasigan (foto), ca­re şi-a fisurat rotula, dar trebuie să se opereze şi de menisc”, a de­cla­rat antrenorul Aihan Omer. Vai­da­sigan, cel mai bun om al Re­şiţei în Austria (8 goluri), va fi nevoit să urmărească re­tu­rul din tribună.

În plus, Adrian Tucanu, Florin Cu­ciula şi Bojan Butulja sînt şi ei în pi­u­neze. “Butulja va juca doar apă­ra­re, pentru că nu poate să arunce cu braţul drept, Tucanu nu s-a an­trenat deloc, dar va intra în finală, Cuciula la fel, are glezna dreaptă umflată şi va putea să evolueze doar cu infiltraţii”, a adăugat Omer.

5.000 euro va primi fiecare jucător reşiţean în cazul în care UCM va cîştiga Challenge Cup.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  10 Mai 2008, 17:13

FRATILOR EXISTA VREUN SITE UNDE SE TRANSMITE MECIUL MAINE?PLS...VREAU RASPUNS, MERCI

 •  10 Mai 2008, 17:09

FORZZA RESITA...TREBUIE SA CASTIGAM SI ANUL ACESTA ....AVEM LECTII DE DAT, SUNT ATAT DE MANDRA CA SUNT DIN RESITA SI DE ECHIPA NOASTRA....

 •  10 Mai 2008, 09:48

...chiar si asa sunt sigur ca Resita va castiga cupa...succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează