INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VASLUIENII SUNT OPTIMIŞTI

Ousmane N'Doye: "Cîştigăm cu Metalurg"

Articol de - Publicat marti, 12 august 2008 00:00

Senegalezul de 30 de ani nu concepe ca Vasluiul să piardă calificarea în dauna letonilor de la Metalurg. "Voi intra pe teren cu gîndul de a juca bine şi a ajuta echipa să cîştige. Nu-mi pun problema calificării pentru că sîntem superiori din punct de vedere al valorii individuale. Sperăm să ajungem în grupele Cupei Uefa", a spus N'Doye.

Tehnicianul galben-verzilor, Viorel Hizo, crede că elevii săi nu au de ce să se plîngă că vor juca din trei în trei zile, fiind angrenaţi în cupele europene.

"Ne aşteaptă două meciuri dificile, cu Metalurg în Uefa şi cu Farul în campionat. Ne-am propus să le cîştigăm pe ambele şi sper ca echipa să aibă acelaşi tonus de pînă acum. Va trebui să luăm o opţiune serioasă
pentru calificare încă din meciul tur, de la Liepajas.

Ştim totul despre adversarii noştri, şi-au schimbat recent antrenorul şi mi-aş dori ca acest lucru să fie în avantajul nostru. De oboseală nu poate fi vorba. Scoateţi din vocabular acest cuvînt. Valoarea jucătorilo se vede atunci cînd joacă din trei în trei zile. Este meseria lor, aşa că nu putem vorbi de oboseală", a explicat
antrenorul grupării moldave, care aşteaptă o vreme ploioasă în deplasarea din Letonia:

"Ne convine că temperatura la Liepajas este în jur de 20 de grade. Chiar mi-aş dori să şi plouă la ora meciului".

Secundul Vasluiului, Cristi Dulca, i-a spionat pe letoni la ultimul meci din campionat şi spune despre aceştia că pot fi periculoşi în jocul aerian. "Metalurg este o echipă puternică, alcătuită din jucători masivi, foarte eficienţi la fazele fixe. Va trebui să pregătim jocul foarte serios dacă vrem să obţinem jumătate de calificare încă din tur", a declarat oficialul galben-verzilor.

Meciul Vasluiului cu Metalurg Liepajas se va disputa miercuri, începînd cu ora 18:00, şi va fi transmis de Antena 1. Partida contează pentru turul II al Cupei UEFA, iar returul se va juca pe 28 august, la Vaslui.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  15 August 2008, 00:16

n'doye asta e un jucator f bun...cam exagereaza uneori cu intrarile...dar e un jucator f bun

 •  14 August 2008, 11:05

hai vaslui!batem cu 2-1 goluri n'doye si ljubinkovic:D

 •  12 August 2008, 20:54

Hai băieţii. Avem încredere în voi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează