SPORTURI  »  ALTELE  »  POKER

Phil Helmuth umilit de Cristian Dragomir!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2008 00:00

Cristian Dragomir, cunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători de Poker din România a ajuns printre ultimii 70 de concurenţi la World Series of Poker 2008 şi are 3.500.000 de chipuri în condiţiile în care liderul competiţiei are aproximativ 5.200.000 de chipuri. Românul a fost însă în prim-planul competiţiei la ultimamână jucată ieri, când l-a umilit pe Phil Helmuth, cunoscut ca unul dintre cei mai mari jucători de Poker din lume, dar şi unul care nu se împacă prea bine cu...bunul simţ.

Helmuth a primit de un A şi un K, iar Dragomir un 10 şi un 4. Deşi Helmuth a plusat cu 255.000 de chipuri înainte de flop, Dragomir a dat call, iar flop-ul a fost 9, 10, 7. Helmuth a dat check, iar Dragomir a pariat 300.000 de chipuri făcîndu-l pe Helmuth să arunce cărţile. Deşi nu era obligat, Dragomir a arătat cărţile, iar Helmuth a explodat.

"Nu pot să cred că mi-am pierdut banii în faţa unui idiot! Chiar vrei să auzi ce am de spus?"
"Sper să înveţi şi tu ce înseamnă bunele maniere"
"Prietene esti un idiot"
"Sunt un idiot cu o gramadă de chipuri. Tu nu ai aproape nimic"
"Când un idiot pariază aproape 400.000 cu un 10 şi un 4 şi publicul aplaudă mi se pare oribil. Aici e campionatul mondial de Poker şi cel mai slab jucător din lume este aplaudat de o sală întreagă. Doamne Dumnezeule! Aţi văzut cum a jucat idiotul ăsta?"

Dragomir a cerut intervenţia şefului de sală, care l-a atenţionat pe Helmuth să se calmeze altfel va fi dat afară din joc. Pînă şi bunul prieten al lui Helmuth, Mike Matusow, cunoscut de asemenea ca un jucător care înjură mereu l-a taxat pe Helmuth: "Ai depăşit cu mult limita. Trebuie să te calmezi"

"Îmi cer scuze, dar nu suport cum joci jocul ăsta!"

"Hai să îţi spun ceva! Pe mine m-a costat 10.000 de dolari să mă înscriu la acest turneu şi pe tine nu te-a costat nimic. Lasă-mă să joc cum vreau. OK? OK?!"

"În fine... nu rezişti mai mult de 10 minute mîine"

Tot în episodul de ieri cei de la ESPN au prezentat povestea lui Dragomir, care a dezvăluit cum s-a apucat de Poker: "Am lucrat la firma de construcţii a tatălui meu. Pînă acum 18 ani România era o ţară de comunişti şi acum trebuie să munceşti din greu. Am ajuns să mă cert cu tatăl meu pentru că aveam idei diferite şi mi-am dorit să îi demonstrez că poţi face bani foarte mulţi doar prin inteligenţă. Am ales Pokerul chiar dacă la început a fost supărat. Bine, cred că şi dacă aş cîştiga campionatul mondial, tatăl meu tot m-ar ruga să revin la firma lui de construcţii" , a spus Dragomir.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
 •  19 Octombrie 2008, 02:07

Cum puteti oameni buni sa scrieti articole in halul asta? Ce fel de ziaristi sunt cei care povestesc o mana de poker folosind cuvintele "a plusat chipuri inainte de flop", "a dat call", "flopul a fost", "a dat chek". Lasati-va de scris oameni buni.

 •  18 Octombrie 2008, 21:48

e greu pt un superjucator sa joace cu un jcuator slab-in comparatie cu el-ca dragomir.si la mana asta nu stiu daca e de cacealma sau de leapsa...eu tind sa cred ca a mers prost si ia iesit.

 •  18 Octombrie 2008, 20:05

Care..IERI..MA JURNALISTI DE RAHAT CIND EU AM VAZUT ASTA LA TELEVIZOR IN CALIFORNIA ACUM 3 LUNI? DOAMNE CE CRETINI!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează