FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANCHETĂ DNA

Piţurcă a fost luat de procurorii DNA în baza unui mandat de aducere

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a fost reţinut de procurorii DNA pe Aeroportul Otopeni. Piţurcă se întorcea de la Viena, unde a urmărit meciul Austria-Serbia.

"Am fost asteptat la aeroport de doi procurori care aveau mandat de aducere, asa ca a trebuit sa ma duc imediat la DNA. Unde mă luaţi, am treabă, trebuie să dau interviuri presei :)", a declarat Piţurcă la sosirea pe aeroport.

Dumitru Dragomir a reacţionat la GSPTV la auzul veştilor: "Ca sa isi justifice salariile extrem de mari, acesti procurori fac abuzuri. Ei dau praf in ochi acum populatiei. Daca a fost retinut pentru "cazul valiza" in halul acesta... Nici pe vremea lui Hitler nu se intampla asa ceva".

Victor Becali a vorbit despre ridicarea lui victor Piturca de la aeroport de astezi.

"Se ducea frumos acasa la Piturca si vorbeau, dar sa se duca 10 insi pe aeroport? Dar cine e Piturca, mafiot? El s-a prezentat o data la DNA si, probabil, ca l-au mai chemat, dar era cu nationala. Puteau sa mearga la el acasa. Nu va dati seama de ce este acest spectacol? Vin alegerile! Daca dumneata marai maine la televizor ceva, maine ai dosar la DNA. Indiferent ca ai afacere sau nu, deranjati pe cine nu trebuie si aveti dosar ;). Nu vedeti ca in tara asta, cum deranjati pe cineva, aveti dosar? E un spectacol", a spus Becali la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
 •  17 Octombrie 2008, 10:56

Domnule IT, de ce scoateti postari de pe blog pro democratie!! Nu pro Piturca sau Becali!! Nu va ies socotelile la statistica? Daca dl Patriciu a fost gasit in Justitie sa dea inapoi statului roman, adica noua cetatenilor 92 milioane de euero, trebuie sa scoti de pe blog? Sau daca spun ce am citit in mass-media din Romania despre doctoratul cumparat de dl Voiculescu in America sau conturile securitatii (minte mass-media? Mint si eu, inseamna ca sunt manipulat!)

 •  17 Octombrie 2008, 10:43

Foarte bine i-au facut,daca-i bou si nu da curs citatiilor!Era bine daca-l retineau 24 de ore la Mititica poate asa isi mai revenea la bila!Asta trebuie sa pateasca toate jegurile care cred ca daca au bani sunt mai presus de lege!

 •  17 Octombrie 2008, 01:39

se vede ca bloggeri pe acest site sunt stupizi. ei nu au inteles mesajul acestui articol: PITI este acuzat de PROCURATURA de SPERJUR, adica minciuna in fata autoritatilor statului pentru a-l scapa de PIRNAIE pe alt cocalar ca el, BECALI. numai ca becali are alt alibi si nu are nevoie de alibi-ul lui piti care nu se poate dovedi. asta e. ce e asa de greu de priceput ca piti ca sa mai citige un chilipir de la bastanu de becali , si-a batut joc de ROMANIA si a creut ca poate sa duca cu zaharelu. Nu

Vezi toate comentariile (45)
Comentează