SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Prima întîlnire

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Adrian Diaconu şi Chris Henry s-au întîlnit pentru prima dată faţă în faţă ieri, la conferinţa de presă.

Protagonişti ai meciului pen­tru titlul mondial WBC la ca­te­goria semigrea, din 19 apri­lie, de la Bucureşti, Diaconu şi Henry au fost rezervaţi în declaraţii. Nici măcar americanul, care de­cla­ra­se la sosirea în România că-l va trimite la podea pe român înainte de finalul partidei, nu a mai fost la fel de sigur pe el.

Henry îi mulţumeşte lui Diaconu
A promis doar că va face spectacol în ring. “Îi mul­ţu­mesc lui A­dri­an că a acceptat să bo­xe­ze cu mine! Sper să fiu mai bun decît el, să profit de punctele lui sla­be, care or fi acelea. Ştiu că e un bo­xer puternic, loveşte foarte tare, pune întot­dea­una presiune pe ad­ver­sar şi nu-mi va fi deloc uşor”, a declarat Henry, cel care este an­tre­nat de Ronnnie Shields, fostul teh­nician al lui Mike Tyson, şi care i-a stat în colţul ringului şi lui Evander Hollyfield.

Adrian a fost serios
Adrian a părut gînditor la con­fe­rinţa de presă, nu a zîmbit şi a fost foarte serios în declaraţii. “Sînt pre­gătit, sînt în formă şi promit să fac un spectacol pe cinste. Românii or să vadă un campion adevărat. Pentru ei o să lupt fiindcă că nu vreau să-i dezamăgesc”, a spus “Re­­chinul”.

Diaconu şi Henry vor sus­ţine azi cîntarul oficial. Plo­ieş­tea­nul ne-a asigurat însă că nu vor fi probleme. “Mai am două kilo­gra­me de dat jos. Azi nu o să mănînc nimic şi o să se rezolve pro­blema”, a încheiat Adrian, nu­mă­rul 1 în clasamentul WBC.

Propunere inedită
În timpul conferinţei de presă, Sil­viu Florea, un apropiat al pre­şe­din­telui FRB, Rudel Obreja, patronul Merkur Cazino, i-a făcut o pro­pu­ne­re haioasă americanului Chris Henry. “Vreau să te întreb dacă accepţi să pui însemnele firmei mele pe tălpile pantofilor cu care vei lupta pentru că sînt convins că înainte de runda a şaptea ni le vei arăta”, a spus omul de afaceri, sigur că Adrian îl va pune la podea pe Henry. Americanul a acceptat. “Ac­cept, dar vreau 10.000 de euro, nu de dolari. Reclamă însă nu-ţi vei face, că nu voi pierde prin KO”.

2.500 de bilete vÎndute
Din totalul de 4.500 de bilete puse în vînzare de organizatori, mai mult de jumătate se epuizaseră pînă ieri dimineaţă. “Mai sînt la vînzare bilete de 10 şi 30 de lei, accesibile tuturor iubitorilor boxului. S-au terminat biletele de 50, 100, 300 şi 500 de lei”, a declarat preşedintele FRB, Rudel Obreja. În afara disputei dintre Diaconu şi Henry, o altă luptă interesantă se anunţă cea dintre Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, şi argentinianul Raul Balbi, fostul campion mondial WBA, învins de două ori de Leonard Doroftei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 Aprilie 2008, 01:14

Vand 1 bilet la gala de box de sambata: Sector: A0 Vip ; Rand: 2. Pret: 200 Lei. Contact: 0742.161.088 sau la matt16_rossonero@yahoo .com(E-mail sau Yahoo Messenger).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează